Butković objavio fotografiju s Anušićem pa zapitao: “Zorane, di si ti? Jesi sastavio Vladu?”

Butković objavio fotografiju s Anušićem pa zapitao: “Zorane, di si ti? Jesi sastavio Vladu?”

Ivan Anušić, Oleg Butković Foto: FB / Oleg Butkovi

Za vrijeme predizborne kampanje HDZ-ov Oleg Butković prepucavao se na društvenim mrežama s predsjednikom Republike Zoranom Milanovićem. Izbori su gotovi, no Butković nije zaboravio na Milanovića. No ovaj put nije se slikao s kravom koja je ispala bik, nego s Ivanom Anušićem.

“Plenković će se baviti Butkovićem kad mu on bude radio o glavi sljedećih dana. Tu će se poklati Butković i Anušić”, kazao je nekoliko dana uoči parlamentarnih izbora predsjednik Republike Zoran Milanović.

Od izbora su prošla tri tjedna, a izjave Milanovića, s kojim se u to vrijeme redovno nadmudrivao na Facebooku, sjetio se HDZ-ov Oleg Butković i ponovno iskoristio društvene mreže da bi pokušao probuditi Milanovića.

“Dobar dan, Zorane, sjećaš se kad si, nekoliko dana prije izbora, najavio da ćemo se Anušić i ja sukobiti poslije poraza na izborima? Evo, izbori prošli, mi pijemo kavu i baš nam je lipo. A di si ti? Jesi sastavio Vladu? P. S. Pozdravi rođaka. Srdačan pozdrav”, napisao je u objavi na Facebooku Butković.

Sve to uz fotografiju na kojoj on i Ivan Anušić sjede i piju kavu u Westinu, gdje je HDZ održao sjednicu Predsjedništva i sjednicu Nacionalnog odbora HDZ-a te predstavljanje programa i kandidata za izbore za Europski parlament., prenosi dnevnik.hr