HDZ o Milanoviću: Vrhovni šarlatan kao Vrhovni šarlatan

HDZ o Milanoviću: Vrhovni šarlatan kao Vrhovni šarlatan


Zoran Milanović, predsjednik Republike, danas je rekao da svi osim premijera Andreja Plenkovića mogu biti zadovoljni izlaznošću na izborima, a iz HDZ-a su mu poručili da bi trebao dati ostavku.

Zoran Milanović, predsjednik Republike, danas se osvrnuo na rezultate izbora i rekao da smatra kako svi osim Plenkovića trebaju biti zadovoljni izlaznošću na izborima. “Jedan član DP-a je rekao kako nisu birači DP-a glasali da bih im ja bio premijer. Nisu to rekli u kampanji kad sam pozivao ljude da glasaju za njih. Njihovi birači možda nisu glasali za mene, ali nitko, osim ovih 100 novih HDZ-ovaca nije glasao za Plenkovića nego protiv njega. Tko će tu koga šarmirati, pritisnuti ili kupiti, to ćemo vidjeti”, kazao je.

HDZ se ubrzo oglasio na Facebooku i poručio:

“Komično je pratiti kako se Milanović koprca, preznojava, dodatno zakopava – umjesto da kao najveći gubitnik izbora prizna poraz, a kao kršitelj Ustava Hrvatske podnese ostavku. Tako je u kampanji svakog dana – premda iz sigurne zavjetrine Pantovčaka – rezolutno najavljivao “Bit ću premijer!“, ali sada, nakon izbornog debakla, infantilno mulja da je samo “izražavao spremnost” da u ime SDP-a postane predsjednik Vlade. Podjednako tako, i on i njegova partija svakodnevno uglas vrte isti spin – da je 2/3 glasača bilo “protiv HDZ-a“. Po toj istoj “logici“, ako zbrojimo sve koji nisu dali glas za SDP koaliciju, može se konstatirati da je čak 3/4 hrvatskih glasača reklo NE! Milanovićevoj balkanštini, njegovom bezakonju i ruskom smjeru. Vrhovni šarlatan kao Vrhovni šarlatan – (NE)dosljedan i lažljiv kao uvijek!”, napisali su, prenosi N1.