Suparnica Ivani Knoll? Evo tko je zgodna brineta koja je napravila pravu pomutnju na tribinama

Suparnica Ivani Knoll? Evo tko je zgodna brineta koja je napravila pravu pomutnju na tribinama

Ivana Knoll na utakmici finala Lige prvaka imala je opasnu konkurenciju, na tribinama je osim nje bila i još jedna seksipilna dama, Talijanka Paula Saulino.

Finale Lige prvaka nije moglo proći bez naše navijačice Ivane Knoll koja je s hrvatskim navijačkim motivima i oskudnom odjevnom kombinacijom krala pozornost gledatelja i fotografa. Ali, Knoll nije bila jedina dama koja je drugima krala poglede.

Na tribinama je bila i talijanska navijačica Napolija Paola Saulino koja je za ovu prigodu odabrala još riskantniji outfit od Knoll.

Paola je tako bila u žutoj minici, a grudi je jedva prekrila minijaturnim grudnjakom koji je tijekom večeri teško izvršavao svoj zadatak., piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

O influencerici je ranije pisao i Rolling Stone, kojemu je ispričala da je prije radila kao plesačica u noćnim klubovima u Los Angelesu.

Saulino se inače bavi i glumom, a najviše uživa u poslu influencerice pa tako na svom Instagramu često počasti 145 tisuća pratitelja svojim golišavim izdanjima.

Sudeći po njenim objavama, Paola voli nogomet više nego Knoll pa se tako može pronaći puno fotografija s nogometnih utakmica na kojima je bila.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM