Ljudožderi kriminalci u Srbiji: Ubijali ljude i pravili ćevape od njih. Jeli ih sa senfom i lukom…

Ljudožderi kriminalci u Srbiji: Ubijali ljude i pravili ćevape od njih. Jeli ih sa senfom i lukom…

Radoje Zvicer (38), vođa “Kavačkog klana”, pekao je ćevape od ljudskog mesa u Crnoj Gori, koje je u Ritopeku napravio Veljko Belivuk sa svojim timom piše Kurir.

Pse je većinom većinom hranio “ljudskim ćevapima”, a oni ćevapi koji su napravljeni od njegovih najvećih, “krvnih neprijatelja” Zvicer je jeo s senfom i puno luka, otkrili su optuženi sudionici te zločinačke organizacije.

Upravo ta vijest šokirala je svijet i javnost. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Zviceru da će ga država Srbija uhititi i osuditi za stravične zločine gdje god se skrivao u svijetu !

Belivuk i njegovi ljudi snimali su kako režu meso žrtava, melju i od njih prave ćevape. Te su snimke potom poslane Zviceru u Crnu Goru, baš poput “ljudskih ćevapa”, a njih su granicom prevozili posebnim hladnjacima.

– Taj Zvicer, kad ga je netko iznervirao, tražio je od Belivuka da mu pošalje ćevape. A Belivukovi mesari stvarno su ubijali ljude, mljeli ih u industrijskoj mašini za meso, pravili ćevape i slali ih u Zvicer. Prije nego što su ih ubili, najviše su mučili svoje žrtve. Sjekire pronađene u tajnom bunkeru korištene su za jezivo mučenje. Utvrđeno je da su nekim žrtvama gurnuli oštricu sjekire u anus ili im prerezali tetive, a nekima su slomili zapešća i glavu  – rekao je Vučić i izjavio da ti stravični zločini nemaju nikakve veze samo s borbom za dominaciju na tržištu droga.

– Bolje dođi da me ubiješ, jer neću stati dok te ne uhvatimo i dok ti ne budeš odgovoran za ćevape. Pratit ćemo vas u stopu, naći ćemo vas gdje god da se nalazite, od Crne Gore do Kolumbije. Bit ćeš odgovoran za ćevape, negativče! – rekao je Vučić.

Dodavši kako voli svoju zemlju i da to neće dozvoliti.

– Ti gadovi planirali su vladati Srbijom! Pet mjeseci u Srbiji nije bilo ubojstava. Takvu Srbiju želim. I zaradio sam za život, uopće se ne bojim za svoj život. Sve sam gledao i neću dopustiti da nam se zemlja raspadne, neću odustati. Dajem glavu, ali ne i Srbiju! – zaključio je predsjednik Vučić. Prenose 24sata