Načelnik Općine Vrbje Igor Jurišić potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u vrijednosti od 250.000,00 kn…

Načelnik Općine Vrbje Igor Jurišić potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u vrijednosti od 250.000,00 kn…

Jučer je u Slavonskom Brodu, sukladno epidemiološkim mjerama na platou ispred županijske uprave, održano svečano uručivanje ugovora iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, koje je svim odobrenim prijaviteljima uručila ministrica Nataša Tramišak.

Općina Vrbje već nekoliko godina zaredom uspješno ugovara sredstva iz ovog Programa u svrhu razvoja javne, komunalne i društvene infrastrukture koja se ravnomjerno ulažu u razvoj svih naselja općine, a ni ova godina nije iznimka.Tako je načelnik Općine Vrbje Igor Jurišić potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u vrijednosti od 250.000,00 kn za projekt Izgradnja društvenih prostorija u Visokoj Gredi – faza II. Projekt je već u fazi realizacije, a po njegovom završetku mještani Visoke Grede dobit će prostor koji udovoljava visokim standardima funkcionalnosti u svrhu ispunjavanja njihovih društvenih i kulturnih potreba.

Ovo je tek jedan u nizu zacrtanih i ostvarenih projekata kojima se podiže kvaliteta života naših mještana, a općina će nastaviti ulagati i povlačiti sredstva iz svih dostupnih izvora, vodeći brigu kako o pojedincu, tako i o cijeloj zajednici