‘Moja žena dvije godine odbija seks sa mnom, a sada je ljuta jer je varam’

‘Moja žena dvije godine odbija seks sa mnom, a sada je ljuta jer je varam’

Nakon dvije godine navodnog odbijanja od strane supruge, muškarac je osjećao da je njihov odnos postao neodrživ.

Jedan muškarac je izazvao žustre reakcije nakon što je prevario svoju ženu, tvrdeći da je za to imao razloga. Ovaj čin, iako često osuđivan, bio je, prema njemu, posljedica dugotrajnog nedostatka intimnosti u braku. Nakon dvije godine navodnog odbijanja od strane supruge, muškarac je osjećao da je njihov odnos postao neodrživ. U pokušaju da ispuni tu prazninu, upustio se u aferu s drugom ženom, tvrdeći da mu je žena dopustila da to radi, piše Mirror

Svoje osjećaje i frustracije podijelio je na Redditu, pitajući druge korisnike za mišljenje. Iako je priznao svoje postupke, istaknuo je da voli svoju ženu te da je pokušao riješiti probleme komunikacijom i savjetovanjem. Međutim, suočen je s odbijanjem i sarkastičnim odgovorima.

Iako tvrdi da je ljubavnici rekao da je oženjen, bila je to veza samo radi seksa, a i, kako kaže nevjerni muškarac, njegova mu je žena rekla da intimnost potraži negdje drugdje. Objasnio je: ‘U biti moja je žena sama odlučila da smo završili sa seksom. Saznala je da ne može imati djecu zbog izbora koji je napravila prije nego što smo se upoznali. A djeca su, očito, jedini razlog zašto je bila spremna na seks’. 

Nakon što nije mogao sa suprugom razgovarati o nedostatku intimnosti jer bi ona najčešće ‘počela plakati i vrištati’, odlučio joj je napisati pismo u kojem joj je iznio svoje emocije i predložio odlazak na bračno savjetovanje. No, ona mu je samo odgovorila: ‘Idi tražiti seks negdje drugdje jer od mene ga nećeš dobiti’. 

Njegova supruga saznala je za aferu, što je rezultiralo teškim sukobom, ali on ne misli da je učinio išta loše. Unatoč tome, muškarac je istaknuo da ne želi razvod, već želi riješiti problem nedostatka intimnosti u braku. No, rasprava o njegovim postupcima izazvala je podijeljene reakcije, s nekima koji tvrde da je trebao okončati brak prije traženja drugih veza, dok su drugi bili suosjećajniji prema njegovim razlozima.

Jedan korisnik je napisao: ‘Vi jednostavno niste kompatibilni. Razvod je grozan, ali što se brže završi, prije ćete si oboje moći pomoći. Ionako će se dogoditi prije ili kasnije’, li drugi je imao svoje mišljenje: ‘Trebali biste se razvesti PRIJE viđanja drugih ljudi’., prenosi večernji