Ivana Paradžiković pozirala u badiću: ‘Trčat ćemo po moru, izležavati se cijelo poslijepodne’

Ivana Paradžiković pozirala u badiću: ‘Trčat ćemo po moru, izležavati se cijelo poslijepodne’

Naime, provela je neko vrijeme na ušću Neretve. Ivana je pozirala u badiću, pokazala prekrasnu prirodu, a opisala je i svoju ideju koju je imala za to kako provesti taj dan.

Bivša urednica i voditeljica emisije “Provjereno” Ivana Paradžiković na Instagramu je pokazala što je radila. Naime, provela je neko vrijeme na ušću Neretve. Ivana je pozirala u badiću, pokazala prekrasnu prirodu, a opisala je i svoju ideju koju je imala za to kako provesti taj dan. 

– Imam ideju. Odvest ćemo se kombijem na plažu; trčat ćemo po moru, izležavati se cijelo poslijepodne, jesti vrgoračke jagode i …maštati – napisala je. Dodala je i da se nije okupala, već je samo namakala noge. , prenosi večernji

FOTO: INSTAGRAM

Nedavno se prisjetila teških dana kada je prestala raditi na Novoj TV gdje je bila voditeljica i urednica ‘Provjerenog’. Ivana je otkrila da u to vrijeme nije znala što se događa, te da je mislila da više ne vrijedi. Dugo je zbog toga i plakala. 

– Nije postojala moja obitelj, privatni život. Nije postojalo ništa osim tog posla i ja sam to sama tako posložila jer je sve to bilo znatno veće od mene. No, kada to tako posložite, a tog posla odjednom više ne bude – onda je poprilično teško stati ponovno na noge – rekla je za Telegram.hr
Priznala je i da sina Huga tek sad bolje upoznaje, jer za to ranije nije bilo vremena. 

– Huga su odgojile moja mama i sestra, a sada ne prođe niti jedan dan da ja ne skuham ručak, da nas dvoje zajedno ne popijemo kavu. On mi sam kaže da vidi potpuno drugu mamu – onu koja je prisutna jer me ranije nikad nije bilo. Kad je bio dovoljno velik, Paradžiković kaže da je sinu rekla da je njen posao voditeljice i novinarke kao i svaki drugi.
– Zahvaljujući tomu ima ispravan sustav vrijednosti. Ispao je baš frajer i neizmjerno sam ponosna na njega. U vrijeme kada se sve oko mene u poslovnom smislu raspadalo, držao me je za ruku. Raspao se i dio mene, ali moj je frajer sastavio svaki komad. 
Prisjetila se i jedne situacije kada je bila jako zabrinuta za njega.