Savjeti vizažistice za proljetno šminkanje: Prvo našminkajte oči, a onda stavite puder

Savjeti vizažistice za proljetno šminkanje: Prvo našminkajte oči, a onda stavite puder

Treći korak je nanošenje primera na kapke da bi se mogla aplicirati tekuća olovka za oči. Kad je gornji dio lica u potpunosti uređen, vrijeme je za nanošenje pudera

Prvi korak kod šminkanja je priprema i hidratacija kože, pogotovo nakon zimskih mjeseci. Ovisno o tipu kože njegujte se kvalitetnim proizvodima, a koža će vam zahvaliti svježinom i lakšim upijanjem makeupa.

Nakon napornog radnog dana lice temeljito očistite pomažući mu da se regenerira tijekom sna – rekla je vizažistica Ivona Blažević iz Vinkovaca, koja je u sklopu projekta Ženski vikend održala radionicu za lagani proljetni total look.

– Kako bi završni korak nanošenja pudera bio što laganiji, potrebno je lijepo našminkati oči. Zato je moj drugi korak odabir olovke ili gela u boji za vaš tip obrva. Neka naglasak ostane na prirodom izgledu – dodaje.

Treći korak je nanošenje primera na kapke da bi se mogla aplicirati tekuća olovka za oči. Kad je gornji dio lica u potpunosti uređen, vrijeme je za nanošenje pudera. Nanosi se na dva načina: četkicom ili spužvicom u obliku jajeta. Slijede korektor, ako je potrebno i rumenilo.. piše 24sata.