Dnevni horoskop za petak 5. travnja: Ovan će posuditi novac, a Jarac otići kod kozmetičara

Dnevni horoskop za petak 5. travnja: Ovan će posuditi novac, a Jarac otići kod kozmetičara

Pročitajte dnevni horoskop za petak 5. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 3

Partner će vas kritizirati, no ne bez razloga pa razmislite koliko je u pravu. Možda vama promiče nešto što je drugoj strani kristalno jasno. Imat ćete sposobnost privlačenja novca i ljudi koji ga posjeduju. Neki među vama mogli bi posuditi novac ili podići zajam za gradnju, kupnju ili preuređenje stana.

Bik 21. 4. – 21. 5.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Želja za iskorakom iz svakodnevice i drukčiji pristup vlastitom razvoju, dovodit će vas u kontakt s ljudima čiji je svjetonazor drukčiji od vašeg. Mnogi od njih imat će pozitivnog utjecaja na vas. U ljubavi težite promjeni i uzbuđenjima, a to će vam uspjeti dopustite li drugoj strani da vam pokaže što osjeća i želi.

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Bit ćete umorni i teškom mukom odrađivati obaveze. Usredotočite se na uhodane poslove i izbjegavajte komunicirati s nepoznatim ljudima. Rasprave će vas iscrpljivati, a vjerojatno i pridonijeti zahlađenju nekih odnosa. Pravilno usmjerite kreativni impuls, osobito imate li omiljeni hobi kojeg ste pomalo zanemarili.

Rak 22. 6. – 22. 7.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Bit ćete velikodušni prema drugima i imati prigodu na konkretnom primjeru pokazati svoju korisnost. Mogli biste neplanirano krenuti na kraći put ili veći dio dana provesti izvan doma. Telefonski razgovor s prijateljem otkrit će vam nečiji dvostruki život. Na poslu ćete izgarati od radoznalosti, osobito oni čiji je posao vezan za inovacije.

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 3

Malo tko će moći doprijeti do vas i vaših misli, iako ćete se naizgled doimati pristupačno. Partner će biti u lošijem raspoloženju od vašega. Bit će šutljiv i povučen. Trebat će mu poticaj i ohrabrenje da se pokrene s mjesta i nešto učini. Prije nego pomislite da je lijen, bilo bi dobro da razgovorom proniknete u ono što ga muči.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Ne očekujte od drugih da riješe vaše probleme ili da vas zabavljaju. Proniknite u sebe, u svoje osjećaje i želje, pa usmjerite svu energiju kako biste to i ostvarili. Pogrešno ćete procjenjivati situacije pa pazite da ne postanete sudionikom nečije rasprave, a s kojom nemate izravne veze. Čuvajte svoj ugled.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Obaveza i zaduženja bit će mnogo. Suočit ćete se sa zaostacima i nedovršenim poslovima. Bitno je da ne gubite živce, a vodite računa i o tomu da ne uzimate osobno upućene vam riječi ili prigovore kolega. Bit ćete osjetljiviji nego inače. Nađete li se na udaru nečijih znatiželjnih pitanja – ne dajte im da prijeđu granicu dobrog ukusa!

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Vjerovat ćete u uspjeh i neće vam biti teško uložiti mnogo energije. Odlično su vam aspektirani trgovina, marketing, ekonomija, kao i odnosi sa strancima. Provodit ćete mnogo vremena s partnerom i uživati u njegovu društvu. Neobični, ali zato povoljni razvoji ljubavne situacije mogući su osobito održavate li vezu na daljinu.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Ne govorite drugima sve što mislite i ne skrećite pozornost drugih na sebe. Preklopit će vam se poslovni i privatni dogovori pa ćete se naći u zbrci. Imate li problema u razumijevanu s partnerom, ne pokušavajte unaprijediti odnos prisiljavajući ga da se mijenja. Dobro odmjerite i procijenite koliko ste pridonijeli lošim odnosima.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Vodit ćete brigu o izgledu, prepuštati se stručnim rukama frizera i kozmetičara, a nećete odoljeti ni lijepoj odjeći. No sve to će pridonijeti da se bolje osjećate. Poslovna zbivanja zahtijevat će dodatne napore zbog nagomilanih obaveza. Manje se oslanjajte na tuđu pomoć jer ćete izgubiti dragocjeno vrijeme.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 3

Moći ćete se osloniti na druge i imati povjerenja u njihove procjene i prijedloge. Netko vam nudi uslugu. Prihvatite je kao izraz zahvalnosti, jer ste toj osobi pomogli onda kad joj je to najviše trebalo. Oslobodite ostatak dana od viška poslova i posvetite se sebi. Neke će razveseliti ljubavne SMS poruke od simpatije pa ćete se neprestano dopisivati.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Mjesec u vašem znaku bacit će vas u središte zbivanja, pa će razna područja života dobiti na važnosti. Zanimanja i interesi bit će brojni i raznoliki, a vi željni novih iskustva. Pristupačnost i pokretljivost bit će neke od odlika kojima ćete dobivati simpatije okoline. Mnogo vremena provodit ćete u pokretu, u autu ili šetnji., piše 24sata.