‘Biserna koža’ novi je beauty trend za kojim žene luduju

‘Biserna koža’ novi je beauty trend za kojim žene luduju

Nekad vrlo popularni highlighteri se vraćaju, a sad umjereno sjaji cijelo lice. Ako koristite tekuću pologu, u nju možete dodati par kapi tekućeg highlightera kako bi vam koža sjajila

“Biserna koža” novi je trend u beauty svijetu, a nastao je kao spoj svjetlucavog highlightera koji je bogat šljokicama i izgledom lijepe, hidratizirane i zdrave kože. Iako se trendovi često mijenjaju, highlighteri su uvijek popularni na nekom dijelu lica.

Jak sjaj nekad se nosio na vrhu jagodica, nosa i ispod obrva, a sad je malo zagasitija verzija sjajnog izgleda prešla na cijelo lice. Bisernu kožu možete postići tako da koristite proizvode koji u sebi imaju sitne šljokice, koje na koži izgledaju kao prirodni sjaj.

Ako koristite tekuću pologu, u nju možete dodati par kapi tekućeg highlightera kako bi vam koža sjajila, a na klasični puder možete dodati sjajni bronzer i rumenilo.

Tekući ili kremasti proizvodi doprinijet će sjaju, no možete ga postići i proizvodima u prahu. Nemojte pretjerati – suptilni sjaj je dovoljan, a dodajte ga na jagodice, nos, kapke i gdje god vam se sviđa – granica nema. Izaberite boju koja odgovara vašem tenu, pa to mogu biti ružičaste, zlatne i srebrne nijanse., piše 24sata.