Nakon vjenčanja Irena iz ‘Ljubav je na selu’ otkrila: ‘Valentinovo ću biti kod mame’

Nakon vjenčanja Irena iz ‘Ljubav je na selu’ otkrila: ‘Valentinovo ću biti kod mame’

Ona se nedavno udala za Kamerunca Fondu i krajem veljače planirala je i veliko svadbeno slavlje u Hrvatskoj, ali je zbog Bahrei njezine stambene situacije promijenila plan i odlučila je sav novac koji je planirala potrošiti na vjenčanje, darovati Bahri

Irena Slopšek, kandidatkinja showa ‘Ljubav je na selu’, nedavno se udala za Kamerunca Fondu i krajem veljače planirala je i veliko svadbeno slavlje u Hrvatskoj, ali je zbog Bahrei njezine stambene situacije promijenila plan i odlučila je sav novac koji je planirala potrošiti na vjenčanje, darovati Bahri te organizirati samo malo intimno slavlje za najbliže.

Tako će organizirati samo ručak, a sada je za 24 sata otkrila i da će Valentinovo provesti bez supruga.

– Valentinovo ću biti kod mame jer je za mene Valentinovo biti s najdražima. Mama i moja pesica Lea ćemo biti zajedno – rekla je. Progovorila je i o odnosu s Bahrom. 

– Nakon sezone Bahra me pozvala k sebi na kavu u Markuševec i tad mi je ispričala sve o sebi. Počele smo si pomagati novčano. Budući da ja imam auto, vozila sam je kamo god je trebala ići. Našla je posao u Češkoj preko oglasa i ja sam se rasplakala jer me bilo strah za nju. Nije imala novca, a tamo je trebala plaćati hranu i smještaj, mada je u oglasu bilo navedeno da je sve plaćeno. Kako je već tad, ne svojom krivnjom, bila u blokadi, nisam joj nikako mogla pomoći. Nakon nekoliko tjedana nazvala me oko ponoći i rekla je da je u Zagrebu – prisjetila se Irena pa nastavila:

– Vlasnik kuće prodao je kuću, pa se s bolesnom prijateljicom morala iseliti, a dobri ljudi iz Njemačke dali su joj stančić da ga samo održava i plaća režije. Kako u tom stanu dugo nitko nije živio, Bahra je u skladu sa svojim mogućnostima uredila stančić. Vozili smo tapison, peć, boje za zidove… Uvijek me nasmijavala, a i dobro počastila. Za nju nikad nije bilo teško ništa učiniti jer ona duplo vraća.