Danijela istaknula tijelo u badiću i veliki crtež na nozi, pa poručila: ”Danas uživanje na ovoj groznoj destinaciji”

Danijela istaknula tijelo u badiću i veliki crtež na nozi, pa poručila: ”Danas uživanje na ovoj groznoj destinaciji”

Već je poznato da je Danijela veliki hedonist, a ovog puta se na temelju toga i našalila na svoj račun.

Danijela Dvornik, udovica legendarnog pjevača Dine Dvornika i mama poznate influencerice Elle, već nekoliko dana pravi zazubice pratiteljima s Filipina.

I dok bi se mnogi u ovom trenutku mijenjali s njom za mjesto i uživali na egzotičnoj destinaciji, Danijela se u šali požalila na poziciju u kojoj se trenutačno nalazi. 

“Toliko nam je loše da mi se ne da stavljati fotke u velikim količinama kako ne bi ugrozila image lošeg putovanja i osobnog nezadovoljstva. Danas chillanje na ovoj groznoj destinaciji”, poručila je Danijela.

Pedesetšestogodišnjakinja pozirala je na ležaljci u plavom jednodijelnom bikiniju i crnim sunčanim naočalama, a na nozi joj se isticala velika tetovaža. 

Iako trenutačno uživa do maksimuma, popularnoj mami putovanje nije počelo kako je zamišljala, pa se požalila svojim pratiteljima.

“Možda vama izgledam dobro, ali duboko u sebi ne sjećam se nijedne lozinke niti znam ijedan broj mobitela bližnjih”, napisala je.

No, sudeći prema fotografijama i osmijehu na Danijelinom licu, sve su to samo slatke brige. 

Podsjetimo, Danijela se prije nekoliko godina preselila na Brač gdje redovno na svom Instagramu dijeli sretne trenutke i nasmijava svoje pratitelje. , piše showbuzz.hr