Tvrdi da je slučajno imala aferu sa suprugom najbolje prijateljice: ‘On krivi mene!’

Tvrdi da je slučajno imala aferu sa suprugom najbolje prijateljice: ‘On krivi mene!’

Rekla je da se sprema sjesti sa svojom najboljom prijateljicom i njezinim mužem kako bi raščistili situaciju

Honey Brooks postala je viralna na Instagramu ranije ovog mjeseca nakon što je otkrila da se suprug njezine najbolje prijateljice potajno pretplatio na njezinu stranicu OnlyFans prije nego što je proveo tri mjeseca razmjenjujući s njom seksi poruke pod pseudonimom, piše NY Post., prenosi večernji

Kreatorica sadržaja tvrdila je da nema pojma o identitetu tog čovjeka – ali on se sada ne slaže s time. Naime, u drugom videu, Brooks se dodatno osvrnula na dramu, rekavši da ju je muškarac optužio da je lažljivica u očitom pokušaju da spasi svoj brak.

FOTO: INSTAGRAM

“On počinje kriviti mene, govoreći da sam znala da je to on, da sam se cijelo vrijeme slagala s tim”, izjavila je Brooks u snimci.U zasebnom videu Brooks je tvrdila da je suprug čak otišao i korak dalje. Ne samo da je rekao svojoj supruzi da je Brooks svjesna sudionica u njihovim izmijenjenim porukama, nego je tvrdio i da ona želi biti s njim. 

Rekla je da se sprema sjesti sa svojom najboljom prijateljicom i njezinim mužem kako bi raščistili situaciju, te kako bi ona obranila svoje ime. Brooks tvrdi da je njezina najbolja prijateljica “stvarno imala razumijevanja u početku”, ali vjeruje da se njezin stav možda promijenio nakon što je suprug inzistirao da Books voljno sudjeluje.

“Ne znam što će se dogoditi”, rekla je Brooks svojim sljedbenicima. Kreatorica sadržaja priznala je da je također bila preplavljena porukama pratitelja koji također nisu vjerovali da ona nije imala pojma da razmjenjuje poruke sa suprugom svoje najbolje prijateljice. Međutim, Australka je inzistirala da je nevina i da nikada ne bi izdala svoju prijateljicu.

FOTO: INSTAGRAM

U svojoj izvornoj video objavi o neugodnoj situaciji, Brooks je na sličan način inzistirala na svojoj nevinosti. “Nemam pojma tko su oni”, rekla je Brooks o svojim pretplatnicima. “Mogu se prijaviti pod kojim god imenom žele. Ne vidimo adrese e-pošte ili nešto slično.” Nadalje je rekla da je suprug platio skupo, personalizirano iskustvo, gdje joj je mogao slati izravne poruke i pratiti njezine video snimke uživo.

Manekenka je tvrdila da nije mogla vidjeti njegovo lice tijekom raskošnih video nastupa. “Sada razmišljam u sebi: ‘Jesam li nesvjesno imala aferu s mužem svoje najbolje prijateljice?’”, upitala se. “Osjećam se iscrpljeno. Osjećam se ljuto što je to učinio njoj, što je to učinio meni.”

No, otkriće nevjere nije prvi put da je Brooks postala viralna. Prethodno je dospjela na naslovnice raspravljajući o vlastitom nekonvencionalnom braku. Prošlog mjeseca izazvala je kritike nakon što je otkrila da je “dijelila” svog muža sa 16 drugih žena 2023., rekavši da je to pokazalo snagu njihove veze.

FOTO: INSTAGRAM