Tini se nije svidjelo što je Tiago prekinuo vezu prije samo mjesec dana, a ni njegovi komentari

Tini se nije svidjelo što je Tiago prekinuo vezu prije samo mjesec dana, a ni njegovi komentari

Uz šampanjac, Tinu je zanimalo koliko ju je Tiago u kratkom vremenu uspio upoznati, a on joj je rekao da misli da je iskrena. Otkrila mu je da će mu dati priliku iako joj se nisu svidjeli neki njegovi komentari, no da želi da se poštuju.

Prije vjenčanja parovi četvrte sezone ‘Braka na prvu’ odradili su djevojačku i momačku zabavu. Prvi je na momačku došao Alen, a zatim Lovre, kojemu se Alen učinio malo ukočen, ali je s njim podijelio da mu ljubavni život nije bio bajan te dodao da je malo površan jer mu je izgled bitan. „I meni je, ali nisam zatvoren da nikad ne bih bio s plavušom, brinetom, crnkom… Ako mi sjedne, može mi sjesti bilo koja cura“, objasnio je Alen.

Renata je prva stigla na djevojačku i nada se da su joj stručnjaci pronašli osobu koja će razumjeti njezin posao pjevačice. Ubrzo joj se pridružila trenerica fitnessa Nikolina. „Da mi se dogodi ljubav, to bi me izulo iz cipela i preokrenulo moj cijeli život naglavačke. Ali priželjkujem ljubav“, rekla je Nikolina, a potom su nastavile nagađati kakav je njihov budući suprug.

Lovri i Alenu pridružio se Anton, a dečki su se iznenadili što je ovdje došao iz Kanade naći djevojku. Došao je i Filip koji ne vjeruje u ljubav, ali vjeruje da postoji ta osoba koja bi mu mogla odgovarati. Razočaran je u društvene mreže na kojima se žene predstavljaju drugačijima nego kakve su uživo., prenosi večernji