Klara iz ‘Ljubav je na selu’ otkrila novost o ljubavnom životu: U vezi sam s nasljednikom svjetskog brenda

Klara iz ‘Ljubav je na selu’ otkrila novost o ljubavnom životu: U vezi sam s nasljednikom svjetskog brenda

Ljubav sam našla prije dvije i pol godine, on je moja srodna duša. Naša veza nije baš ‘normalna’, ispričala je Klara koju smo gledali u showu “Ljubav je na selu”

Klaru Perko nedavno smo gledali u 16. sezoni showa “Ljubav je na selu” i u ovom showu je na romantično putovanje u Beograd otišla s farmerom Antome Munitićem. Ona je tada rekla kako će to putovanje pokazati ima li nade za njihovu vezu. Ante joj je tijekom tog putovanja dao do znanja kako mogu biti samo prijatelji, što je Klaru malo razočaralo.  Sada je Klara, koja živi u Njemačkoj ispričala kako je u vezi s jednim bogatim njemačkim poduzetnikom i dodala je kako je tijekom sudjelovanja u ovom showu njihova veza bila na pauzi, ali sada su opet zajedno.

– Ljubav sam našla prije dvije i pol godine, on je moja srodna duša. Naša veza nije baš ‘normalna’. Moj čovjek je nasljednik jednog svjetskog brenda, zato ne volim objavljivati naše zajedničke fotografije niti iznositi njegove privatne stvari. No, zajedno smo od 2. lipnja 2021. godine, a prošlog ljeta smo imali kratku pauzu – ispričala je Klara za Story. U nastavku je ispričala kako njihova veza nije jednostavna baš zbog činjenice što je njezin odabranik nasljednik jednog svjetskog brenda. Odgovorila je i na pitanje zašto im je veza bila na pauzi.