Severinin video s porukom skupio 3 mil. pregleda od sinoć: “Jer što me nije ubilo…”

Severinin video s porukom skupio 3 mil. pregleda od sinoć: “Jer što me nije ubilo…”

SEVERINA je proteklog vikenda imala nastup na Jahorini. Tamo je na pozornici izvela Rođeno moje, emotivnu pjesmu tijekom koje je i zaplakala.

Snimku izvođenja te pjesme objavila je na društvenim mrežama. Na Facebooku je video u 16 sati skupio više od 1.4 milijuna pregleda i nekoliko tisuća komentara. Isti je video podijelila i na Instagramu gdje je dobila tri milijuna pregleda i više od 160.000 lajkova obožavatelja.

VIDEO INSTAGRAM

Nižu se komentari podrške

Ispod videa skupilo se mnoštvo komentara podrške. 

“Drži se Seve”, “Izdržala se i gore, izdržat ćeš i ovo. Glavu gore”, “Podrška Severini i sinu”, “Hrabro dalje”, “Podrška od srca”, “Ta pjesma je najemotivnija ikad. Samo hrabro”, “Svaku njenu emociju i suzu osjetim”, “Rasplakala si me”, “Ako je bitka izgubljena, nije rat”, samo su neki od mnogo komentara podrške koje pjevačica dobiva ovih dana.

Severina je tijekom izvođenja Rođeno moje pokazala srednji prst pa se odmaknula od mikrofona. “Jebite si mater”, moglo se zatim jasno iščitati s njenih usana. “Bio je ovaj prst”, našalila se zatim pokazavši na kažiprst.

“Nisam ustala iz kreveta četiri dana”

Ranije je izjavila da četiri dana nije ustala iz kreveta, otkako je Vrhovni sud ponovno skrbništvo nad Aleksandrom dodijelio Milanu Popoviću. 

“Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se. Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage… Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj… 

Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom onom malom i nemoćnom muškarčiću”, rekla je., prenosi index.hr