Iva Todorić pozirala s torbicom od 11 tisuća eura: Malo tko si može priuštiti ovakav luksuz

Iva Todorić pozirala s torbicom od 11 tisuća eura: Malo tko si može priuštiti ovakav luksuz

Hermesove torbice dostižu i do nekoliko tisuća eura ovisno o tome koje je kože – krokodilske ili nojeve. Za nju kupac ne može samo tako ušetati u Hermesovu trgovinu, kupiti ju mogu samo oni iz visokog društva

Kći poduzetnika Ivice Todorića, Iva Todorić na Instagramu se krije pod imenom ‘Srculence’ gdje često objavljuje fotografije u obliku srca koje su uslikali njezini pratitelji ili ona sama. , pišu 24sata

Iva je nedavno pozirala pored grafita u obliku srca, a mnogima je za oko zapela njezina Hermes ljubičasta torbica Kelly 32.

FOTO: INSTAGRAM

Iako njezina točna cijena nije poznata, procjenjuje se da vrijedi minimalno 11 tisuća eura.

Hermesove torbice dostižu i do nekoliko tisuća eura ovisno o tome koje je kože – krokodilske ili nojeve. Za nju kupac ne može samo tako ušetati u Hermesovu trgovinu, kupiti ju mogu samo oni iz visokog društva.

Također, za Hermesove torbice postoje i liste čekanja, a modna kuća je poznata i po tome što svojim klijentima rijetko daje na izbor njihove torbice, već im ponudi dvije opcije od koje trebati izabrati jednu.

Za ovu priliku Iva je ljubičastu torbicu uparila s puloverom i kapom iste boje, trapericama i bordo kaputom brenda MaxMara.