Sjećate li se nje? Prije 10 godina je zamalo pobijedila u RTL-ovom showu, a ovako više ne izgleda

Sjećate li se nje? Prije 10 godina je zamalo pobijedila u RTL-ovom showu, a ovako više ne izgleda

Nikolina Dianežević iz Zagreba bit će jedna od kandidatkinja koja će stupiti o ‘brak’ za potrebe ovog eksperimenta, a gledateljima je već poznata iz čak dva showa. Osim što se borila za srce Gospodina Savršenog, Tonija Šćulca, Dianežević je pokazala i svoje kulinarsko umijeće u emisji ‘Tri, dva, jedan – peci!’. Tamo je došla do finalne epizode prije više od 10 godina.

RTL će uskoro početi s prikazivanjem četvrte sezone ‘Braka na prvu‘ popularnog showa i sociološkog eksperimenta. U showu će sudjelovati i jedno poznato lice. Naime, Nikolina Dianežević iz Zagreba bit će jedna od kandidatkinja koja će stupiti o ‘brak’ za potrebe ovog eksperimenta, a gledateljima je već poznata iz čak dva showa. Osim što se borila za srce Gospodina Savršenog, Tonija Šćulca, Dianežević je pokazala i svoje kulinarsko umijeće u emisji ‘Tri, dva, jedan – peci!’. Tamo je došla do finalne epizode prije više od 10 godina. 

Od sudjelovanja u tom showu, Nikolina se dosta promijenila i više nema crvenu kosu, već je postala plavuša. 
Na početku showa ‘Gospodin Savršeni’ otkrila je kakve muškarce voli. 

–  Volim kad je netko simpatična osoba koja osmijehom obasja prostoriju. Uvijek će me privući topla, srdačna osoba, koja je jako tolerantna, otvorena prema ljudima, životu, iskustvima, avanturama kazala je tada Nikolina koja ljubav smatra nesebičnim davanjem, prihvaćanjem druge osobe onakva kakva je i neprestanom podrškom. 

– Izjednačila bih ljubav s osjećajem doma; kad ti je ta osoba dom i mirna luka i da se osjećaš da će sve biti dobro kad te zagrli… Da se jednostavno osjećaš sigurno pa bih rekla da je ljubav – sigurnost- ispričala je Zagrepčanka prije dvije godine, a Gospodina Savršenog planirala je osvojiti kulinarskim umijećem i otvorenim duhom. Ipak, nije uspjela, jer se Toni zaljubio u Stankicu s kojom je nakon showa završio u vezi. No, ni ta veza nije potrajala i nedavno su prekinuli. , piše večernji