VIDEO Pijerova prva pjesma u 24 sata pregledana 40 tisuća puta, Huljić ponosan

VIDEO Pijerova prva pjesma u 24 sata pregledana 40 tisuća puta, Huljić ponosan

Novi suradnik Tončija Huljića – Petar Šegetin, umjetničkog imena Pijero – nakon jučerašnje premijere svoje prve pjesme ‘Da me malo srića stigne’ već bilježi uspjeh. Naime, u prva 24 sata na 8. je mjestu trendinga YouTubea, s više od 40 tisuća pregleda.

Čini se da je stari dalmatinski zvuk pjesama koje izvodi 18-godišnji Korčulanin, osim Huljića, oduševio i slušatelje koji takav dulje vrijeme nisu imali prilike čuti takav, osobito od nekog tako mladog, piše Dalmatinski Portal.

‘Te pjesme zvuče kao starinske, no s vremenom postaju bezvremenske. Inače, velik je uspjeh da se uopće hrvatska glazba nađe u trendingu top 10, a kad se radi o debitantu i ovakvoj specifičnoj glazbi, ovakav rezultat u samo 24 sata smatram zaista velikim’, rekao je Tonči Huljić.

Pijero – mladi čovjek stare duše, kako kaže Tonči – ni sam ne može vjerovati kako je brzo pjesma osvojila publiku.

‘Sve mi ovo zvuči kao da sanjam – od trenutka kad je Tonči rekao da će mi napisati pjesmu pa sve do danas kada ju je publika tako lijepo prihvatila. Jako me to raduje i neka svi nastave guštati u pjesmi’, rekao je Pijero.

Na Pijera bi zasigurno jako bio ponosan i njegov krsni kum, legendarni glazbenik Vinko Coce, čije je odijelo nosio na snimanju spota.