Pokos odbrusila hejterima nakon vijesti da se vraća na glazbenu scenu: “Ja sam jedna od ikona tog vremena, čemu čuđenje?”

Pokos odbrusila hejterima nakon vijesti da se vraća na glazbenu scenu: “Ja sam jedna od ikona tog vremena, čemu čuđenje?”

Vlatka Pokos odgovorila je na negativne komentare o svojem nastupu na Megadance partyju te je poručila da je ona ikona 90-ih.

Naša bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos najavila je na društvenim mrežama nastup na Megadance partyju 9. veljače u Areni Zagreb, koji će okupiti brojne izvođače hrvatske dance scene 90-ih

Vijest je obradovala obožavatelje, koji još dobro pamte njezine hitove iz 90-ih, no bilo je i negativnih komentara, a Vlatka se sada još jednom o svemu oglasila na svojem profilu na Instagramu.

“Mediji se čudom čude što ću nastupiti u Areni Zagreb 9. veljače, iako sam, bez lažne skromnosti, jedna od ikona tog vremena! I iako je to već nekoliko puta najavljeno u medijima! Glupost je doista bezgranična. ‘Metak’ i ‘Ne tražim ništa’ bili su mega hitovi, i ponosno mogu reći, još uvijek su! Stoga, čemu čuđenje? Prikupljanje lajkova, mrziteljskih komentara i dovođenje javnosti u zabludu da se vraćam na glazbenu scenu?” započela je Vlatka, uz video na kojem joj vizažist pudra dekolte., piše showbuzz.hr

VIDEO INSTAGRAM

“NE, ne vraćam se na glazbenu scenu, niti se vraćam u Hrvatsku. Uvijek ću rado gostovati na ovakvim projektima i uvijek ću se vraćati uživati u svemu onom što u domovini volim. Tamo imam drage prijatelje i moje najdraže more na svijetu! A za sve one koji se zlobno pitaju mogu li se još uvijek razgolititi, imam poruku: DA, mogu! Bez kompleksa, photoshopa, umjetnog nosa, napumpanih usana, grudi i umjetne kose. Bez botoksa i filera. Sve je na meni prirodno i autentično. Pokoja borica više i to je sve! Moja figura je još uvijek mladenačka i izaziva zavidne i glupe komentare”, nastavila je Vlatka.

“Mrzitelji neka mrze, mediji neka, kao i obično pišu gluposti, a svi oni koji se bez predrasuda žele zabaviti i prisjetiti nekih zdravijih i prirodnijih vremena, neka dođu na Megadance party u Arenu Zagreb 9. veljače!!! Bit će ludo!!! Evo malo zafrkancije sa snimanja prošle godine! Voli vas vaša neshvaćena i progonjena zvjezdica!”, poručila je Vlatka.