Ivana Knoll zaigrala se u Photoshopu: Odraz na podu je raskrinkao, a htjela se pohvaliti

Ivana Knoll zaigrala se u Photoshopu: Odraz na podu je raskrinkao, a htjela se pohvaliti

Navijačica i DJ Ivana Knoll htjela se pohvaliti svojom zavidnom figurom, ali je ipak raskrinkana kako još jednom u nizu koristi alate za uređivanje fotografija.

Poznata domaća navijačica Ivana Knoll na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz privatnog života, istaknuti svoje seksepilne atribute, ali ponekad i poigrati se s alatima za uređivanje fotografija. Popularna je Hercegovka na društvenim mrežama podijelila fotografiju u rublju, odnosno u crnom grudnjaku i iste boje gaćicama visokog struka.

Odjenula je na kombinaciju crne štikle i Jacquemus bež popularnu torbicu. Neki su se pratitelji sigurno zapitali gdje je ovako odjevena krenula, a sigurno jest da je odraz njezina tijela poputno drugačiji od onog koji se osijava u podu. Inače, Knoll su početkom rujna prošle godine na poznatoj španjolskoj plaži uhvatili fotografi dok se družila s američkim poduzetnikom Amirom Nejadom. Mnogi su tada primijetili da njezina figura izgleda drugačije bez uređivanja fotografija, odnosno ‘Photoshopa’.

Podsjetimo, influencerica je 2016. godine sudjelovala na izboru za Miss Zagreba, a njezinu ljepotu žiri nije nagradio krunom najljepše dame metropole, već lentom druge pratilje. Na izboru za Miss Hrvatske, Ivana nije bila zapažena, pa je ostala bez krune, a i lente. Iako u Hrvatskoj nije dobila potvrdu za svoj atraktivan izgled, svjetski mediji ne kriju opsesiju Ivanom, a njezino lice, u posljednje vrijeme, puni naslovnice mnogih domaćih i stranih portala., prenosi večernji

Foto: Instagram