Meri iz MasterChefa pokazala je svoju veliku transformaciju: ”Cijeli život vodim borbu, nisam znala da zapravo imam poremećaj…”

Meri iz MasterChefa pokazala je svoju veliku transformaciju: ”Cijeli život vodim borbu, nisam znala da zapravo imam poremećaj…”

Bivša kandidatkinja MasterChefa Meri Goldašić pohvalila se gubitkom kilograma koje je uspjela srediti vježbama u teretani, evo kako je izgledala prije.

Bivša natjecateljica ovogodišnje sezone MasterChefa Meri Goldašić na svojim društvenim mrežama objavila je veliki uspjeh.

Na početku videozapisa koji je objavila, Meri se snimila dok je imala 88 kilograma, a onda je nastavila nizati snimke iz teretane i pokazala kako izgleda sada kad je odlučila promijeniti svoj izgled i kad ima 74 kile.

”Ovako je sve počelo. Cijeli život više-manje vodim borbu s kilogramima, odnosno s činjenicom da stvarno volim jest”, rekla je na početku.

Priznala je i da je imala poremećaj prehrane te bi u trenutcima kad se osjećala loše posezala za frižiderom i utjehu pronalazila u hrani.

”U jednom trenutku mi je jednostavno dosadilo, uhvatila sam se treninga, ali za razliku od ranijih pokušaja da smršavim ovaj put sam to napravila na dugoročno održiv način i prehranu i vježbe u potpunosti prilagodila sebi”, rekla je.

”Bravo, svaka čast!”, ”Bravo Meri, samo tako nastavi”, ”To je to, svaka čast na motivaciji i upornosti”, pisali su pratitelji.

FOTO: INSTAGRAM

Inače, Meri je popularna na TikToku gdje ju prati više od 150 tisuća ljudi, a osim smiješnog sadržaja objavljuje i videe u kojima kuha.