Ma kakva depresija! Nives sivi dan uljepšala seksepilom: ‘Gdje ćeš tako gologuza, ljepotice?!’

Ma kakva depresija! Nives sivi dan uljepšala seksepilom: ‘Gdje ćeš tako gologuza, ljepotice?!’

Nives Celzijus uputila se prema automobilu. Okrenuta leđima pokazala je poderotine. Umjesto na koljenima, kako to inače biva, našle su se ispod njezine stražnjice

Otmjeno, drsko i pomalo opako, poručila je pjevačica Nives Celzijus (42) u ponedjeljak na društvenim mrežama. Tmuran, sivi, najdepresivniji dan u godini odlučila je mnogim pratiteljima uljepšati atraktivnim fotografijama.

U bijeloj majici s kapuljačom i trapericama uputila se prema automobilu. Prije nego što je sjela u njega, nabacila je nekoliko poza., prenose 24sata

24sata

Okrenuta leđima pokazala je poderotine. Umjesto na koljenima, kako to inače biva, našle su se ispod Nivesine stražnjice.

Potom je otvorila vrata i otkrila kako poderotine, ipak, ima i na koljenima te bedrima.

24sata

– Pa gdje ćeš tako gologuza? – upitao je Nives jedan od pratitelja. Odgovor zasad nije dobio.

‘Bomba’, ‘Ljepotice’, ‘Top figura’, pridružili su se komplimentiranju ostali.

Nives figuru održava vježbanjem.

– Ne vezujem treninge uz godišnja doba i treniram kad mi posao dopusti. Mi smo žene tu puno sputanije. Ponekad doslovno ne uspijem odraditi trening zbog kose jer, primjerice, znam da me sutradan čeka snimanje, a ne stižem kod frizera. To ne posebno ljuti. Ipak, i kada me posao onemogućava, nastojim barem nešto odraditi kod kuće – rekla nam je ranije.

24sata
FOTO: INSTAGRAM