Istanbul, Dubai pa Sejšeli: Evo kako se Maja Šuput odmara…

Istanbul, Dubai pa Sejšeli: Evo kako se Maja Šuput odmara…

Nakon šetnje i sunčanja, smjestili su se u hotel s pet zvjezdica. Bijela kupaonica ukrašena zlatnim detaljima, velika soba sa sivim krevetom koji je ukrašen motivima u boji srebra. Pokazala je Maja svaki dio smještaja

Nakon brojnih nastupa tijekom 2023. i ostalih obveza, pjevačica Maja Šuput Tatarinov (44) s obitelji se odlučila opustiti izvan Lijepe Naše. Umjesto na snijegu, odlučila se relaksirati na idiličnim plažama. 

Istanbul, Dubai pa Sejšeli. Proteklog tjedna pjevačica se sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom ukrcala u avion za Istanbul. Tri kovčega i putna torba pripremili su za, kako je istaknula, zimski odmor. Osim za odjeću, prtljaga je bračnome paru poslužila za poziranje u zagrebačkoj zračnoj luci.

24sata
FOTO: INSTAGRAM

Nakon Turske, obitelj Tatarinov uputila se u Dubai. Pijesak, sunce i more, a oko nje baš nikoga. Šuput je tamošnji mir iskoristila za sunčanje i fotografiranje…

24sata
FOTO: INSTAGRAM

A suprug Nenad za šetnju…

– A kaj ti glumiš??? – pitali su se pratitelji.

24sata
FOTO: INSTAGRAM

Nakon šetnje i sunčanja, smjestili su se u hotel s pet zvjezdica. Bijela kupaonica ukrašena zlatnim detaljima, velika soba sa sivim krevetom koji je ukrašen motivima u boji srebra. Pokazala je Maja svaki dio luksuzna smještaja.

A onda je uslijedio Sejšeli, otočna država u zapadnom Indijskom oceanu, udaljena oko 1.600 km od obale Afrike, sjeveroistočno od Madagaskara.

– Stigli na naše konačno odredište – poručila je Maja pozirajući prilikom izlaska iz zrakoplova.

24sata

Potom je nastavila puniti baterije jer je u 2024. čeka još puno nastupa.