Gazdina mezimica o rođendanu i torti: ‘Nismo je jeli, odnijela sam je doma! Prevelika je za rezanje’

 Gazdina mezimica o rođendanu i torti: ‘Nismo je jeli, odnijela sam je doma! Prevelika je za rezanje’

Pokloni mi uopće ne trebaju jer mi je najveći poklon biti sretna sa svojim životom, govori nam poduzetnica Iva Todorić, koja je u ponedjeljak proslavila 48. rođendan. Iako je vjerovala da ide na večeru s prijateljem i dizajnerom Antom Jurkovićem u centar grada, počela je sumnjati u to kad joj je rekao da zatvori oči i drži se za njegovu ruku., prenose 24sata

24sata
PRIVATAN ALBUM

Slavlje u karaoke klubu

– Nisam imala pojma gdje idem. Apsolutno nisam ništa znala, nisam ni razmišljala o zabavi. Odjednom, kad sam otvorila oči, tamo su bili svi moji najmiliji – veselo nam priča Iva.

Torta na tri kata se nije jela

Konfeti, prskalice i baloni u obliku srca te svi ljudi koje vole Ivu napunili su poznati zagrebački karaoke klub Praćka. Na sredini kluba ju je čekala crvena torta na tri kata, koja je bila prekrivena crvenim srcima, a na vrhu su bile prskalice. Nažalost, nitko je te večeri nije probao.

24sata
PRIVATAN ALBUM

– Ma tko će je rezati kad je tako velika i teška. Odnijela sam je doma, a tamo smo jeli neku manju tortu – smije se Iva.

Uz pratnju harmonikaša i zvuke pjesme ”Božanstvena ženo” Miroslava Ilića, Iva je zagrlila najmilije i zaplesala. A čiji poklon joj je bio najdraži te večeri? To će Iva zadržati za sebe da se netko od dragih prijatelja ne bi uvrijedio.

24sata
PRIVATAN ALBUM

– Najveći poklon koji sam dobila je ljubav mojih prijatelja. Meni više od toga ne treba – kaže Iva.

24sata
PRIVATAN ALBUM

Iako nije znala za iznenađenje, Iva je ”pogodila” s odjećom. Poduzetnica u šljokastoj haljini i u crnim platformama cijele večeri nije skidala široki osmijeh s lica.