Silvija otvorila dušu o vezi s Mislavom, otkrila je da već zajedno žive: ‘Nismo još imali prvi spoj’

Silvija otvorila dušu o vezi s Mislavom, otkrila je da već zajedno žive: ‘Nismo još imali prvi spoj’

Ona je na prvom vaganju imala 129,1 kilogram, a finalnom 72,3 kilograma što znači da je izgubila 56,8 kilograma. U showu se zaljubila u drugog kandidata Mislava Vlašića, a sada otkriva kako napreduje njihova veza nakon showa.

Silvija Temšić završila je u finalu showa ‘Život na vagi‘, na četvrtom mjestu. Ona je na prvom vaganju imala 129,1 kilogram, a finalnom 72,3 kilograma što znači da je izgubila 56,8 kilograma. U showu se zaljubila u drugog kandidata Mislava Vlašića, a sada otkriva kako napreduje njihova veza nakon showa.

– Kada smo izašli iz showa, preselila sam se k Mislavu u Zagreb. Ipak je ovdje više mogućnosti da nastavimo ovaj put zajedno i guramo jedno drugoga. Čim smo izašli, našli smo teretanu i nastavili trenirati, raditi jelovnike, pobacali iz stana sve što nam ne treba  – izjavila je za RTL.hr

Kazala je da je lakše kada su zajedno i da je on rekao da se k njemu treba preseliti što prije. – Lakše je kada smo zajedno, kada smo izašli, shvatila sam koliko mi nedostaje obitelj i druženje te sam htjela što više biti s njima. No on je rekao kako moramo nastaviti do kraja te da se preselim k njemu što prije.Otkriva i da su zajedno svaki dan, te da svaki dan na svom odabraniku vidi nove promjene. 

Trenutačno, priznaje, nemaju neke planove, već će malo uživati i družiti se s obitelji i prijateljima. 
Trenutno nemamo planove, malo ćemo uživati i družiti se s obitelji i prijateljima. Izaći negdje, s obzirom da smo u showu prohodali, nismo još imali pravi spoj., prenosi večernji