Atraktivna Hrvatica pozirala na jahti u Dubrovniku pa pokazala fantastičnu figuru: “Alo, goriš”

Atraktivna Hrvatica pozirala na jahti u Dubrovniku pa pokazala fantastičnu figuru: “Alo, goriš”

Deniss Grgić objavila je fotografiju s kojom se prisjetila jednog divnog trenutka s ljetovanja, a svi su gledali u njezino tijelo.

Hrvatska akademska slikarica Deniss Grgić pozirala je na jahti u Dubrovniku, a na sebi je imala samo dvodijelni crni badić.

Poglede je mamila njezina fantastična linija, a zavodljivi pogled još je dodatno krao pažnju pratitelja.

FOTO: INSTAGRAM

“Goriš”, “Prekrasna”, “Aloo”, “Najljepša”, “Deniss na vratima”, “Savršeno”, glasili su neki od komentara.

Inače, ovih dana uživala je u Rimu gdje je posjetila i Vatikan, a svime se pohvalila na svom Instagram profilu. Pozirala je na skuteru u vrućem izdanju, a provokativne poze i potezi izazivali su i prolaznike.

Deniss na Instagramu često objavljuje svoje provokativne fotografije, a prati je više od 90 tisuća ljudi.

Zbog svoje sličnosti s poznatom holivudskom ljepoticom stakla nadimak hrvatska Megan Fox, a nama je jednom prilikom otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

“Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost”, kazala nam je Deniss.

FOTO: INSTAGRAM