Novogradiško glazbeno ljeto najveći je OPEN AIR festval u regiji, oboreni novi rekordi …

Novogradiško glazbeno ljeto najveći je OPEN AIR festval u regiji, oboreni novi rekordi …

Novogradiško glazbeno ljeto, koje organizira Turistička zajednica Grada Nove Gradiške najveći je Open Aire festival u regiji.

Trodnevna glazbeno gospodarska manifestacija koja iz godine u godinu ruši sve apsolutne rekorde. Za napomenuti je da su svi smještajni kapaciteti Brrodsko posavskoj župpaniji popunjeni do posljedneg mjesta što samo govori o veličini ove manifestacije.

Sinoć je održana druga po redu večer na kjoj su nastupili domaći tamburaški sastavi, nadaleko poznati TS “Satir” i TS “Tkanica” koji su, onako, “po šokački” dobro zagrijali prepun novogradiški trg.

Kao glavne glazbene zvijezde nastupili su Mate Bulić, kojeg publika od milja zove i “kralj dijaspore”, i Haris Džinović koji je po prvi puta nastupio u Novoj Gradiški ne krijući zadovoljstvo.

Ova manifestacija je produkciji iznimno zahtjevna, a samim time i skupa, no organizatori se nemaju brinuti zbog toga jer sponzora ne nedostaje.

Prema našim skromnim procjenama, a i procjenama drugih kolega, sinoć je Novu Gradišku posjetilo preko 20.000 posjetitelja.

Večeras je treča večeru u kojoj nas očekuju nastupi Danijele Martinović,Dražena Zečića i Hari Mata Hari.

U nastavku vam donosimo mali dio toga kroz fotografije naših fotoreportera