PROPALO EUROPSKO PREVENSTVO U SEKSU. ORGANIZATORU NISU PRIZNALI SEKS KAO SPORTSKU DISCIPLINU

PROPALO EUROPSKO PREVENSTVO U SEKSU. ORGANIZATORU NISU PRIZNALI SEKS KAO SPORTSKU DISCIPLINU

Industrija filmova za odrasle je u velikom zamahu, a tome u prilog ide i činjenica da se po prvi put organizira Europsko prvenstvo u intimnim odnosima. Ova manifestacija izazvala je veliku znatiželju, a u natjecanju će sudjelovati veliki broj porno glumaca i glumica s ovih prostora.

U međuvremenu se pojavila i informacija da je izvjesni Dragan Bratić, Srbin koji je glavni organizator spomenutog natjecanja, podnio službeni zahtjev da se*s u Švedskoj prizna kao službeni sport početkom godina. Za švedske medije je izjavio: “Registrirani smo, imamo broj ograničenja i sasvim je u redu trenirati i natjecati se u se*su. To je onda sport kao i svaki drugi.”

Hrvatska predstavnica
Prema pisanju medija, Bratić je predsjednik švedskog se*s saveza koji stoji iza šestonedjeljnog prvenstva u se*su. Prvenstvo se sastoji od 16 disciplina, uključujući zavođenje, masažu tijela, predigru, oralni se*s i izdržljivost.

“Ne ispunjava naše uvjete i mogu samo reći da je prijava odbijena. Moramo se baviti drugim stvarima” rekao je tadašnji čelnik sportskog tijela Björn Eriksson. Ispunjavaju oni nešto drugo pa ih ovakva reakcija nije previše šokirala.

I Hrvatska ima svoju predstavnicu. Riječ je o Mariji Zdravec koje će tako u hrvatskim bojama put Švedske: “Kako sam stigao na nastup? Prošle sam godine nastupila na sajmu erotike u Ljubljani, gdje sam upoznala moćne ljude iz industrije filmova za odrasle. Ja sam jedina glumica u filmu za odrasle u Hrvatskoj pa sam dobila poziv da predstavljam državu”.

Iako sve zvuči kao skeč iz Top liste nadrealista riječ je ipak o ozbiljnom natjecanju koje će trajati dva mjeseca, a jedan meč bit će u dužini od 60 minuta. Tko zna, možda jednog dana pobjednike ovog natjecanja dočekamo i na trgu, prenosi Dnevno.hr