ZBOG NJE SU MUŠKARCI SPREMNI NA SVE: Fatalna ljubavnica rasturila jedan brak pa zavela mladića kojem je mijenjala pelene

ZBOG NJE SU MUŠKARCI SPREMNI NA SVE: Fatalna ljubavnica rasturila jedan brak pa zavela mladića kojem je mijenjala pelene

Nakon što je 2021. godine američka starleta i poduzetnica, 48- godišnja Larsa Pippen , doživjela pravi medijski linč kada je zavela tada 22-godišnjeg košarkaša Malika Beasleya koji je zbog nje ostavio suprugu, optužbe da uništava tuđe brakove nisu prestajale., piše story

FOTO: INSTAGRAM

Na društvenim mrežama su bivšu najbolju prijateljicu Kim Kardashian nazivali pogrdnim imenima, ali ona se nije obazirala. Bivša supruga NBA zvijezde Scotieja Pippena mnogima je i više ‘pala u očima’ kada se saznalo da ljubi 32-godišnjeg Marcusa Jordana, sina košarkaške legende Michaela Jordana, ujedno i bivšeg Pippenovog suigrača u zlatnoj ekipi ‘Chicago Bullsa’. Njih su dvojica bili prijatelji sve do izlaska dokumentarnog filma ‘The Last Dance’ kad je Scottie ustvrdio da je Michael Jordan dobio previše pohvala, a da njegove zasluge nisu dovoljno naglašene pa je i Larsa čuvala Markusa dok je bio beba .

FOTO: INSTAGRAM

Nedavno su ne baš omiljeni par paparazzi fotografirali na jahti u Miamiju gdje su uživali u sunčanju i zabavljanju s društvom.

Larsa se pak ponosi nadimkom ‘žderačica muškaraca’ koji su joj nadjenuli. Ono što se vidi na posljednjim fotografijama s plaže jest da se malo opustila nakon što je pronašla novu ljubav pa je nabacila koji kilogram. Osim toga, i njeno se lice promijenilo pa se špekulira je li ponovno otišla pod nož ili injekciju.

Ovom prilikom društvo joj je pravila prijateljica, a ne 16 godina mlađi dečko.

Njihovu vezu službeno je potvrdila na svom Instagram profilu gdje često objavljuje zajedničke fotografije. Komentari su većinom negativni, a mnogi se osvrću na vrijeme njihovog upoznavanja kada je njihova razlilka u godinama bila prilično naglašena.

FOTO: INSTAGRAM

Gledala ga je kako odrasta. To je bolesno’, ‘I dalje je ludo to što si ga ti čuvala kao dijete’, ‘Zašto i dalje nosi prezime bivšeg supruga?’, ‘Jordan-Pippen duo i dalje živi’, samo su neki komentari koji se mogu pronaći ispod njihovih zajedničkih objava.

‘Sretni smo. Motiviramo jedno drugog i svi su sretni zbog naše veze. Na dobrom smo mjestu’, svojedobno je rekla Larsa o novoj vezi.

FOTO: INSTAGRAM