Znate li tko je ovo? Bivša HRT-ova voditeljica danas je direktorica jedne turističke zajednice

Znate li tko je ovo? Bivša HRT-ova voditeljica danas je direktorica jedne turističke zajednice

Televizijska i radijska voditeljica  se u povodu norijade koja je održana u petak prisjetila svoje mladosti pa podijelila sliku sa svoje maturalne večeri i status koji je maturantima posvetila prošle godine., piše večernji list

Nekadašnja televizijska i radijska voditeljica Karmela Vukov-Colić danas je direktorica Turističke zajednice Grada Dugog Sela, a bavi se i kuhanjem te je vodila emisije na Laudato TV koje su vezane uz tu temu. Karmela se u povodu norijade koja je održana u petak prisjetila svoje mladosti pa podijelila sliku sa svoje maturalne večeri i status koji je maturantima posvetila prošle godine.

“Ovo je fotografija iz prošlog tisućljeća. Moj susjed, dobri striček Horvat, nije mi dao da taksijem odem na maturalnu večeru. ‘Ideš u BMW-u, sa stilom!’ rekao je i uzeo ključeve od auta. I fotoaparat s kojim je ova fotka i napravljena. Inače, u toj prethistoriji, materijal za haljinu kupila sam u jednoj od mnogih trgovina tekstilom, sama sam je nacrtala na listu papira (nabrana suknja, preko nje tunika s visokim okovratnikom, iza gola leđa; od restlova mašna kojom sam pričvrstila punđu), a sašila ju je neka kvartovska šnajderica. Nikakve šljokice, mini-minice, dizajneri, o tome ništa nismo znali. 
Večera je bila u Šervudskoj šumi iz koje su nas, jer je bahati gazda prekrcao restoran, izbacili oko 23 sata. Završili smo u disku u dvorcu Brezovica u kojem je glazbu puštao suprug naše profesorice. Bilo je ludo! Jutro smo dočekali zagrljeni, pjevajući na sav glas…”, stoji u objavi na Facebooku

Podsjetimo, Vukov-Colić s malih se ekrana povukla nakon 31 godine rada na HRT-u, a sve zbog zdravstvenih razloga. Kao razlog navela je da je godinama ustajala u zoru, radila večeri, subote i nedjelje, bila na terenima i snimala po deset sati dnevno te je u jednom trenutku shvatila da njezin organizam ne može više trpjeti takav tempo.

Nakon odlaska s HRT-a otvorila je obrt za odnose s javnošću, posvetila se kuhanju i putovanjima. Počela se baviti svojim gastroblogom “Ciao Karmela”, a u pandemijskoj godini objavila je kuharicu “Kuhinja života” sa 120 obiteljskih recepata koja se razgrabila u trenu. Potom je u suradnji s Laudato TV-om, na kojem je bila voditeljica kulinarske emisije “Kuhinja svete Hildegarde”, predstavila knjigu “Kuhinja sv. Hildegarde za svaki dan”.