Vanja Halilović dokazala da je za nju vrijeme stalo: Pozirala je u badiću na čarobnoj lokaciji…

Vanja Halilović dokazala da je za nju vrijeme stalo: Pozirala je u badiću na čarobnoj lokaciji…

Bivša voditeljica i Loto djevojka danas živi povučenijim životom daleko od kamera i očiju javnosti, a na društvenim mrežama s vremena na vrijeme objavi neku zanosnu fotografiju

Vanja Halilović  (39) objavila je fotografiju u bijelom badiću te još jednom dokazala da je opravdano smatraju jednom od najzgodnijih Hrvatica., pišu 24sata

Bivša voditeljica i Loto djevojka danas živi povučenijim životom daleko od kamera i očiju javnosti, a na društvenim mrežama s vremena na vrijeme objavi neku zanosnu fotografiju. Ovoga puta se u Instagram pričama pohvalila savršenom linijom u bijelom kupaćem kostimu, a pozirala je na bazenu s kojeg se širio prekrasan pogled.

FOTO: INSTAGRAM

Vanja trenutno radi kao direktorica u restoranu Barbieri‘s, koji je u vlasništvu njezina dugogodišnjeg partnera i zaručnika Frane Barbierija . Bivša voditeljica je otkrila kako je upravo u njemu pronašla ‘bezuvjetnu potporu i ravnopravnog partnera’, a par često putuje svijetom.

U travnju 2022. godine Vanja je napustila čelo marketinga Vinarije Kutjevo, što se saznalo putem službenog priopćenja na društvenim mrežama.

– Odjelom marketinga Vinarije Kutjevo više neće rukovoditi Vanja Halilović, koja je nakon dvije godine uspješne suradnje i niza  odrađenih projekata, na osobni zahtjev zatražila razrješenje s te funkcije. Vanja je izrazila želju da svu svoju energiju i kreativnost ubuduće usmjeri u posvećivanje zahtjevnim osobnim projektima i nastavi obnašati dosadašnje funkcije u poduzetničkim vodama – napisali su, a kao dio priopćenja i Vanja je dala izjavu.

– Zahvaljujem svim kolegama, partnerima i medijima na podršci tijekom suradnje te uspješnoj realizaciji brojnih projekata na kojima smo zajedno radili proteklih godina. Izuzetno sam ponosna na sve rezultate za koje je zaslužan izvrstan timski rad i duh. Zahvalna sam na prilici koja mi se ukazala raditi u najstarijoj vinariji u Hrvatskoj te mogućnosti upoznavanja svih ljepota kutjevačkog kraja – zaključila je.

– Nisam se promijenila, samo sam si posložila prioritete – napisala je zatim Vanja uz jednu od fotografija koje je objavila na Instagramu, dok je u drugoj navela da ‘ptica zatvorena u kavezu neće izgubiti svoja krila’.

FOTO: INSTAGRAM