Osvojila je Wimbledon pa otišla iz tenisa, sada prodaje golišave fotografije: ‘Ovo ste čekali’

Osvojila je Wimbledon pa otišla iz tenisa, sada prodaje golišave fotografije: ‘Ovo ste čekali’

Sofija Žuk prirodnu ljepotu redovito demonstrira svima na Instagramu gdje ju prati 170 tisuća ljudi, a nedavno je napravila i zaokret u novoj karijeri

Nova velika tenisačica iz Rusije juri prema vrhu.

Najavljivali su tako svojevremeno ruski mediji Sofiju Žuk (23) koja je svoj posljednji meč kao 442. na WTA listi odigrala u lipnju 2019. godine. S 15 godina osvojila je juniorski Wimbledon i mnogi su je vidjeli kao buduću vladaricu ženskog tenisa.

Mnogo je teže bilo na seniorskoj razini, ali je Sofija imala solidnu karijeru. Odigrala je 189 mečeva u kojima je slavila 123 puta, a najbolji plasman na WTA ljestvici joj je 116. mjesto iz prosinca 2018. godine te je u karijeri zaradila oko 400.000 dolara. , pišu 24sata

FOTO: INSTAGRAM

No, kako to nažalost često bude, ozljede su se umiješale u njezinu sudbinu i srušile joj snove, spriječile njezin streloviti uspon pa na kraju joj i završile karijeru. Sofia se službeno umirovila 2020. godine i posvetila karijeri foto-modela. Živi u Miamiju i plijeni pozornost zanosnim izgledom.

FOTO: INSTAGRAM

Bivša tenisačica koja plijeni pozornost izvan terena

Prirodnu ljepotu redovito demonstrira svima na Instagramu gdje ju prati 170 tisuća ljudi, a nedavno je napravila i zaokret u novoj karijeri. Otvorila je profil na stranici za odrasle OnlyFans, a najavila je brojna iznenađenja za muški dio publike.

FOTO: INSTAGRAM

– Momci, trenutak koji ste svi čekali konačno je stigao. Bit će mnogo zanimljivog materijala – najavila je Žuk svoju novu karijeru. 

Dok oduševljava svoje pratitelje na društvenim mrežama, mnogi zazivaju njezin povratak tenisu, ali ozljede su učinile svoje pa to sigurno neće doživjeti. 

FOTO: INSTAGRAM

– Zadnji meč odigrala sam prije četiri godine. Sviđa mi se ideja da budem u svijetu tenisa, da pomažem drugima iskustvom koje sam stekla dok sam bila igračica. Mislim da bih mogla pomoći igračicama na jedan drugačiji način, koji je i moguć samo kada ste sami doživjeli ono kroz što oni sada prolaze, a ne da im pričate nešto kao neka osoba ‘sa strane’ – rekla je bivša tenisačica koja je napravila zaokret u karijeri i sasvim dobro joj ide. 

FOTO: INSTAGRAM