Gabrijela iz ‘Ljubav je na selu’ završila je na operaciji i u teškoj financijskoj situaciji

Gabrijela iz ‘Ljubav je na selu’ završila je na operaciji i u teškoj financijskoj situaciji

Naime, bivša kandidatkinja morala je izostati iz emisije jer je ozlijedila koljeno. Pala je na poslu i potrgala koljeno, a prije tjedan dana završila je na operaciji.

U showu ‘Ljubav je na selu’ mnogima je simpatična bila Gabrijela koja je završila na farmi kod Ivana. Iako se nije rodila ljubav i Gabrijela je show morala napustiti prije romantičnog putovanja, zbog toga što je vesela i otvorena, ali i zbog teške životne priče, mnogim obožavateljima showa prirasla je srcu. 

Zbog toga je mnogi prate na društvenim mrežama i zainteresirani su za njen privatni život. Najviše zbog toga što se nije pojavila na okupljanju farmera. Naime, bivša kandidatkinja morala je izostati iz emisije jer je ozlijedila koljeno. Pala je na poslu i potrgala koljeno, a prije tjedan dana završila je na operaciji. 

“Dobro sam, oporavljam se, već sada mogu pomalo hodati bež štaka što je odlično jer je operacija bila prošlog tjedna”, rekla je za RTL.hr.

Dodala je i da će morati mirovati još pola godine, a prije toga ide i na rehabilitaciju u toplice.

“Ozljeda mi se dogodila na poslu. Trenutačno sam doma, a kad sve zacijeli, idem na rehabilitaciju u toplice. Nakon toga moram još mirovati četiri do šest mjeseci”, rekla je.
Neovisnost je, nažalost, potpuno izgubila zbog cijele situacije. Već mjesecima ne može raditi i našla se u financijskim problemima pa se morala vratiti  živjeti u Desinić kod tate.