Sonja Kovač servirala dekolte u tijesnom korzetu, a otkrila je i koji je to luksuzni sport počela trenirati!

Sonja Kovač servirala dekolte u tijesnom korzetu, a otkrila je i koji je to luksuzni sport počela trenirati!

Sonja Kovač pokazala je dekolte u tijesnom korzetu, a otkrila je i što joj to ovih dana okupira pažnju i slobodno vrijeme.

Jedna od naših najuspješnijih influencerica Sonja Kovač pohvalila se na svom profilu na Instagramu sportom kojim se počela baviti, ali ta je novost pala u drugi plan pokraj dekoltea koji je servirala u tijesnom korzetu.

“Ovaj tjedan je proletio, ništa nisam stigla ni postati jer učim igrati golf, ali glavno kako nemam ni jedne prave fotke s golfa! Još! (zadnja mutna izvađena iz videa). Kad uskoro krene paljba s golf outfitima! Do tada ovi neobjavljeni ovotjedni! Kakav je vama plan za vikend?”, napisala je Sonja uz objavu.

FOTO: INSTAGRAM

“Jako lijepa cura”, “Slatka si, znaš to?”, “Bravo, ljepotice moja, samo uživaj”, “Prva slika mi se naročito sviđa”, “Kakva ljepotica”, “Top tijelo”, “Prezgodna”, “Premila i prelijepa mlada dušica, prava princeza”, pohvalili su je obožavatelji u komentarima.

Sonja u posljednje vrijeme redovito privlači pažnju svojim modnim izdanjima na zagrebačkoj špici, a zbog toga je i omiljeno lice mnogih fotografa. 

Kao glumica proslavila se u seriji “Zauvijek susjedi”, a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivana je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima.

S njom je često i njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio prošle godine na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je dugo skrivala od javnosti., piše showbuzz.hr