Da, ona je seks bomba, ali ne – ona se ne seksa: ‘Želim da se muškarci trude oko mene, do tada – celibat‘

Da, ona je seks bomba, ali ne – ona se ne seksa: ‘Želim da se muškarci trude oko mene, do tada – celibat‘

Mislili ste da je pravilo ‘ništa prije trećeg spoja‘ otišlo u zaborav? E pa, prevarili biste se… Fenella Fox, 29-godišnjakinja iz Bristola, po zanimanju je model, a postala je poznata po svojoj odlučnosti da neće prakticirati seks prije trećeg spoja. Također bi željela stroža dobna ograničenja za seksualne radnice, piše Jutarnji list.

FOTO: INSTAGRAM

Kako prenosi Daily Star, Fenella je obećala da se neće upuštati u seks s muškarcima dok se oni ne potrude oko nje. Rezultat toga je to da je trenutno ‘u celibatu‘ jer je jedva bila intimna s nekim posljednjih godina.

“Trenutno sam u celibatu i sviđa mi se to! Bila sam oslobođena od seksa većinu svojih 20-ih. Imala sam samo jednog muškarca koji je bio dovoljno strpljiv da čeka i on je jedina osoba s kojom sam se seksala, jednom, u vjerojatno zadnjih pet godina”, otkrila je.

FOTO: INSTAGRAM

Razlog ovakvog stava leži u tome što joj je već muka od seksualizacije, kojoj je bila izložena još kao djevojčica u školi. Dječaci oko nje znali su je dodirivati i pipati po tijelu bez njezina pristanka, a često su joj i dizali suknju pred drugima. Iako se svoje seksualnosti ne srami i rado je izlaže na društvenim mrežama, smatra da bi seksualni rad trebao imati stroža dobna ograničenja.

“Mislim da nije lako u potpunosti razumjeti što radimo u toj dobi i kome služimo. Ono što se može činiti kao nevino pitanje, poput ‘kada si izgubio nevinost?‘ ili ‘reci mi nešto o prvom seksu?‘, zapravo bi mogli biti stariji muškarci koji samo žele maštati o maloljetnicama. Njihovi obožavatelji mogu ih potaknuti da nose školske uniforme, kečke i medvjediće kako bi izgledali mlađe”, objašnjava model.

FOTO: INSTAGRAM

I sama se suočila s osjećajem ograničavanja ili osuđivanja zbog izgleda, a govorili su joj i da nikada neće uspjeti kao model.

“Rekli su mi da ne mogu biti model jer sam niska i imam velike grudi pa je moj san osnovati agenciju koja neće odbiti nekoga poput mene”, dodaje. Još u mladosti krenula je s prijavama u agencije za modele, no kako je bila starija i zrelija, shvatila je da će se morati skinuti ako želi to i postati.

“Mislim da je to tužno i velika šteta”, ističe, piše Jutarnji list.

FOTO: INSTAGRAM