Jelena Perčin oduševila pratitelje mlađahnim licem bez trunke šminke: ‘Predivna’

Jelena Perčin oduševila pratitelje mlađahnim licem bez trunke šminke: ‘Predivna’

Glumica se prije jednog od snimanja počastila kozmetičkim tretmanom s kojeg je objavljivala fotografije

Glumica Jelena Perčin (42) kišno vrijeme odlučila je iskoristiti za kozmetički tretman kojim se pripremala za jedno snimanje. Nakon tretmana podijelila je i fotografije na svom Instagram profilu, jednu s maskom, a drugu bez trunke šminke.

Pratitelji su bili oduševljeni njezinim mlađahnim licem.

FOTO: INSTAGRAM

Podsjetimo, glumica je iznenadila javnost ove godine odlukom o razvodu s kolegom glumcem Momčilom Otaševićem (33) Iako se o tome duže šuškalo, mnoge je iznenadila vijest jer su se doimali sretnim i skladnim parom. Za Slobodnu Dalmaciju nedavno je kazala kako je to za nju grozan događaj i grozno životno razdoblje, zbog čega se znala osjećati anksiozno jer je osoba koja voli stvari imati pod kontrolom.

FOTO: INISTAGRAM

– Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu – kazala je i rekla kako joj nakon objave razvoda nije pao kamen sa srca. – Nije. Neka kamenja ostaju zauvijek – priznala je Jelena.

S Momčilom je ostala u dobrom odnosu. 

FOTO: INSTAGRAM

– Odnos nam je pristojan. Imamo dvoje zajedničke djece i samo su oni prioritet! – ispričala je. Međutim, rekla je kako zbog toga nije izgubila vjeru u ljubav. 

– Naravno da vjerujem u ljubav. Ima beskrajno puno nijansi ljubavi osim one partnerske – zaključila je glumica.