Nives Celzijus u svađi s pratiteljima zbog nove golišave fotografije: ‘Vi ste seksualni objekt napaljenim muškarcima’

Nives Celzijus u svađi s pratiteljima zbog nove golišave fotografije: ‘Vi ste seksualni objekt napaljenim muškarcima’

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (41) ušla je u žestoku verbalnu raspravu s pratiteljima na Instagramu.

Nives, kojoj nije strano objavljivati golišave fotografije, ovoga je puta na Instagramu objavila vrlo provokativan video u kojemu se izazovno izvijala u oskudnom kupaćem. I dok su mnogi pohvalili njezin izgled, bilo je i onih koji smatraju da joj ne priliči takvo poziranje.

“Vrlo neukusno za ženu vaših godina”, poručila joj je jedna pratiteljica, na što je Nives imala spreman odgovor. “Ako ja poštujem vaš izbor samoograničavanja, onda vi budite jednako razumni i ljubazni i dopustite ostalim ženama izbor neograničavanja, između ostalog godinama. Moj izbor je biti žena, a ne dobni broj”, odgovorila je Nives. , piše direktno.hr

Međutim, tu rasprava nije stala.

“Najljepše su žene one koje imaju dostojanstvo. Nažalost, rijetko je danas u ovo doba vidjeti tako nešto. Mediji su puni cika i guza, napućenih usnica i umjetnih pozica… Šteta…. Lijepa žena je lijepa i u starim trapericama bosih nogu i velikog osmjeha… Svak ima pravo izbora zaista i to je ok. Ali šteta se prodavati tako jeftino. Mislim, pa ne možemo se spustiti na tu razinu da postanemo samo seksualni objekt nekim napaljenim muškarcima.. To je zaista šteta”, napisala joj je pratiteljica. 

“Ja stvarno ne želim učiti svoju djecu mizoginim stavovima u kojem su žene u kupaćem nešto sramotno”, poručila je Nives.

FOTO: INSTAGRAM