Omiljena Minea očarala sve u kratkoj haljinici i otkrila zgodne noge, izgleda kao da uopće ne stari: “Sve ljepša i ljepša!”

Omiljena Minea očarala sve u kratkoj haljinici i otkrila zgodne noge, izgleda kao da uopće ne stari: “Sve ljepša i ljepša!”

Renata Končić Minea u kratkoj je haljini pokazala vitke noge i struk pa dobila niz komplimenata na račun ljepote.

Naša pjevačica i voditeljica IN magazina Renata Končić Minea objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju za koju je dobila niz komplimenata svojih pratitelja, koji se ne mogu prestati diviti njezinoj ljepoti.

“Proljeće mi dobro stoji”, napisala je Minea uz fotografiju na kojoj pozira u kratkoj haljinici u kojoj je istaknula vitak struk i noge.

FOTO: INSTAGRAM

“Savršena za 10”, “Kako si zgodna”, “Prelijepa”, “Prava ljepotica”, “Predivna proljetna haljina na lijepoj plavoj Minei”, “Preslatka si, Minea”, “Ljepotica si, slatka, sve ljepša i ljepša”, “Ikona ljepote”, “Na takvoj ljepotici sve dobro stoji”, “Uvijek izgledaš sjajno”, pohvalili su je u komentarima.

Minea ima brojne obožavatelje koji joj teško mogu odoljeti, a nedavno je za IN magazin otkrila i najzanimljiviju anegdotu iz karijere.

“Na bini me zaprosio čovjek čija je zaručnica stajala u drugom redu. Ja sam ga ljubazno odbila, a nadam se da je doma dobro prošao i da je danas sretno zaljubljen, nisam se raspitivala”, otkrila je tada Minea.