‘NAZVALA ME IZ ČISTA MIRA I PITALA JEDNU STVAR’: Nenad Tatarinov otkrio kako se rodila ljubav s Majom Šuput

‘NAZVALA ME IZ ČISTA MIRA I PITALA JEDNU STVAR’: Nenad Tatarinov otkrio kako se rodila ljubav s Majom Šuput

Poduzetnik je odlučio dati svoj prvi intervju, a ekskluzivno za magazin Story otkrio je više o svom poslovnom putu, odnosu sa suprugom, rađanju njihove ljubavi, ali i o sinu.

Nenad Tatarinov dosad nije istupao u javnosti niti davao intervjue otkako je stupio u vezu s jednom od najpopularnijih domaćih pjevačica, Majom Šuput. Iako je ona rado pričala o njihovoj ljubavi, braku i sreći sa sinom jedincem Bloomom, on se držao podalje od medija i uživao u svom privatnom krugu.

Sad je odlučio dati svoj prvi intervju, a ekskluzivno za magazin Story otkrio je više o svom poslovnom putu, odnosu sa suprugom, rađanju njihove ljubavi, ali i o sinu.

‘Kad smo se prvi put vidjeli, ona je već bila jako popularna na Instagramu, ali to nisam tada pratio. I ne slušam hrvatsku glazbu, iako prepoznajem većinu pjevača. Maja je sama po sebi fenomen. Nakon našeg prvog susreta i razgovora, postala mi je zanimljiva zbog interesa za restoranima, hotelima, gastronomijom, kao i zbog stila života. Danas pjeva u nekom selu, a sutra je u Saint-Tropezu. Kad smo otvorili resort u Šibeniku, koji je odmah imao prefiks najboljeg izbora, jedan od prvih gostiju bio nam je katarski emir – bila je to nemila operativa, a došla nam je i Maja na dan, dva. Sjećam se njezinih velikih sunčanih naočala, parea, bila je dašak južnoameričkih samba plesačica’, prisjetio se.

Kako je njihov prvi susret bio je poslovne prirode on ju je došao pozdraviti kao menadžer, kako to već ide s VIP gostima.

Tada smo načelno imali dogovor za večeru na koju ipak nisam stigao, ali sam joj poslao bocu šampanjca na stol. Godinu dana nakon toga nije došla u Šibenik nego u našu D-Marinu Dalmacija u Sukošanu. Ondje je i beach klub. Tada me je nazvala i pitala: ‘Direktore, možete li nabaviti pelikane?’ Mislila je na napuhance’, dodao je.

‘Jeste li joj nabavili pelikane?’, pitamo. ‘Jesam!’, odgovara nam.

‘Onda me 2017. nazvala iz čistog mira i pitala: ‘Direktore, imate li napuhance?’ Poklopilo se to s otvorenjem završnog projekta Peninsula bar u Šibeniku gdje smo priredili večeru za uzvanike. Pozvali smo i Maju. Iskreno, mislio sam da se neće odazvati s obzirom na to koliko je imala nastupa, ali došla je. I to označava naš romantični početak‘, otkrio nam je.