Dario iz ‘Braka na prvu’ otišao u London i otkrio čime se bavi: ‘Planiram ostati do ljeta’

Dario iz ‘Braka na prvu’ otišao u London i otkrio čime se bavi: ‘Planiram ostati do ljeta’

U razgovoru je otkrio ikako je nakon showa ušao u avion kako bi poletjeo u druge krajeve, ali se brzo predomislio i ipak ostao u Hrvatskoj. Stvari su se sada ponovno promijenile i trenutačno je u Velikoj Britaniji

Iako mu se u showu ‘Brak na prvu’ nije dogodila ljubav s liječnicom Petrom Meštrić jedan od kandidata ove sezone Dario Crnković nakon završetka emisije odvažio se na nove izazove. “Vratio sam se u London, ali neću dugo ostati. Planiram biti tu još nekoliko mjeseci i onda se vratiti doma. Došao sam samo po stvari, ali ipak sam ostao duže”, rekao je Dario Crnković za RTL.hr.

U razgovoru je otkrio ikako je nakon showa ušao u avion kako bi otišao u druge krajeve, ali se brzo predomislio i ipak ostao u Hrvatskoj. Stvari su se sada ponovno promijenile i trenutačno u Velikoj Britaniji radi kao barmen u jednom hotelu.

“Plan mi je ostati tu do ljeta i onda polagati u Zagrebu za turističkog vodiča. Taman ću tada biti u punom naponu”, rekao je. Pitali smo ga je li ga to prijateljica iz showa Manuela motivirala da upiše školovanje. “Nije, ali čini mi se taj posao jako zanimljiv”, dodao je.

S partnericom iz ‘Braka na prvu’ Petrom Meštrić, kaže, čuje se često, a dobar prijatelj je i s Hedvigom. Od muške ekipe, u kontaktu je s Markom, Tihomirom i Zoranom. “Ostali smo u odličnim odnosima”, rekao je i dodao kako je još uvijek solo.

Inače, Dario i Petra imali su turbulentan odnos tijekom showa. On joj je u jednoj epizodi kazao kako je sponzoruša i kako ‘takve kao što je ona nađe na svakom ćošku’. Dario je tada u showu otišao pronaći Petru koja mu i dalje pokušavala objasniti da ne voli njegovu vulgarnost, a i ostali su mu kandidati rekli da njegovi postupci nisu u redu. Ipak, njih dvoje su uspjeli izaći iz showa kao prijatelji, a ona je nedavno otkrila kako se to dogodilo. 

– Mislim da smo mi zaista pobjednici ovog eksperimenta jer kada spojiš toliko različite osobe i da na kraju budu u toliko dobrim odnosima, a taj odnos traje i dalje. Vidjeli smo se, komuniciramo, on mene pita za mišljenje, ja njega. Znam se zapitati što bi on sada rekao, a on to sigurno tako radi i za mene – priznala je. Dodala je tada i da joj je žao što nije pronašla ljubav. 

– Žao mi je što nisam upoznala svoju osobu s kojom bi gradila nešto lijepo, ali opet, život ne možemo planirati, ulazimo s očekivanjima, a ponekad dobijemo i nešto bolje. Petra je otkrila i da se zaljubila.  – Zaljubila sam se, ali to ni on još ne zna – rekla je. Još jedna novost u njenom životu je da je diplomirala te da se zaposlila u struci. Trenutačno radi u ordinaciji opće medicine u Zagrebu.