Kod Soraje samo luksuz dolazi u obzir! Sina provozala u kolicima marke Dior, koštaju 6.500 eura

Kod Soraje samo luksuz dolazi u obzir! Sina provozala u kolicima marke Dior, koštaju 6.500 eura

Srpska starleta Soraja Vučelić (36) nedavno se vratila na društvene mreže, a u posljednje vrijeme ne prestaje oduševljavati pratitelje izazovnim fotografijama i videima. No, ovaj put pokazala je kako provodi vrijeme kao novopečena majka. 

FOTO: INSTAGRAM

Soraja je odjenula bijelu mini haljinu dubokog dekoltea te je jedva obuzdala svoje bujne grudi. Na fotografiji pažnju su plijenila dječija kolica marke Dior čija je cijena na službenim stranicama 6.500 eura. 

Soraja je rodila sina, a srpski meidji tvrde kako mu je dala ime Kan.

– U Zürichu je vodila trudnoću kod svog izabranog liječnika, ali uskoro leti za Moskvu, gdje će živjeti. Stiže bebina ruska putovnica i tu će im biti baza. Ugasila je društvene mreže i okreće novu stranicu u životu – rekao je blizak izvor.

24sata

Podsjetimo, Soraja se proslavila ulaskom u poznati reality ‘Big Brother’ 2011., a nakon showa pojavljivala se u mnogim domaćim, ali i stranim glazbenim spotovima. Ponovno se natjecala u ‘Big Brotheru’ 2013, a iako nije ni tada pobijedila, svakako je izašla kao jedna od  najpopularnijih natjecateljica. 

Soraja nikada nije skrivala ljubav prema plastičnim operacijama, a one su joj među ostalim, omogućile mnogobrojna pojavljivanja u Playboy časopisu. Inače, Soraja je rođena u Kninu, a odrasla u Crnoj Gori. , pišu 24sata