SVE LJUBAVI FATALNE VODITELJICE: Livaja se zbog nje tetovirao, a Ćorić je izbrisao sve što ga je na nju podsjećalo…

SVE LJUBAVI FATALNE VODITELJICE: Livaja se zbog nje tetovirao, a Ćorić je izbrisao sve što ga je na nju podsjećalo…

Valentina Miletić je nakon Marka Livaje ljubila tenisača Bornu Ćorića koji je izbrisao sve njihove zajedničke fotografije.

Valentina Miletić uspješna je radijska voditeljica, a posljednjih dana njezino se ime često spominje zbog veze s domaćim reprezentativcem Markom Livajom , No, mnogi su zaboravili da je lijepa Splićanka nakon ‘Vatrenog’ ljubilajoš jednog uspješnog sportaša – tenisača Bornu Ćorića., piše sport.story.hr

U vrijeme njihove romanse te 2015. godine, Borna je imao samo 18 godina, a ona 24. Uživali su zajedno u ljetnim radostima te je u jednom trenutku Borna objavio fotografije s plaže. Iako ispočetka nije htio otkriti identitet svoje djevojke, identificirali su je neki detalji s fotografija.

Bivša Kraljica Dalmacije svojem je dečku bila potpora i nakon što je ozlijedio koljeno te je tada njihova veza dosegnula svoj vrhunac. Par je s pratiteljima rado dijelio zajedničke trenutke, a da će njihovoj vezi uskoro doći kraj – nitko nije mogao ni zamisliti.

FOTO: INSTAGRAM

Romantični odnos Valentine i Borne trajao je nešto više od godinu dana, a da su odlučili otići svatko svojim putem dao je naslutiti mladi tenisač koji je izbrisao sve zajedničke fotografije s njegovog Instagram profila. Valentina je tada svoje profil na društvenim mrežama na neko vrijeme zaključala te se posvetila putovanjima.

Nakon Ćorića, upustila se u vezu sa šogorom pisca Roberta Pauletića, Paškom Kapetanovićem, no njihova romansa bila je kratkog vijeka trajanja.

Prije Ćorića i Kapetanovića, Miletić je ljubila nogometaša Marka Livaju koji je 2022. oženio dugogodišnju partnericu Iris Rajčić. Upoznali su se na splitskom Marjanu, a ona je odselila s njime u Italiju zbog nogometne karijere koju je gradio. U to vrijeme, Marku je bilo 17 godina, a njoj 21.

FOTO: INSTAGRAM

‘Odlučili smo živjeti zajedno, a ostalo kako bude. Živjeli smo do sada dva mjeseca zajedno, nije puno, tako da će tek ovo sada biti za pravo. Do sada je bilo dobro, navikavamo se, i on i ja. Normalno da ima i nesuglasica, kada si s nekim 24 sata zajedno, naravno da se svađaš oko svakakvih gluposti, ali ništa strašno, sve rješavamo’, otkrila je za Index 2011. godine tadašnja manekenka koja je danas promijenila karijeru pa postala radijska voditeljica i sportska novinarka .

Vođen ljubavnim zanosom, Marko je tetovirao Valentinin datum rođenja na prsima iznad srca i datum njihovog susreta na ruci. Naposljetku je i ona tetovirala datum kada su ušli u vezu. Ipak, nakon tri godine, ljubav je pukla.