Naša glumica na rubu suza otkrila teške trenuke iz svog života: ‘Bilo je maligno, moje dijete mi je spasilo život‘

Naša glumica na rubu suza otkrila teške trenuke iz svog života: ‘Bilo je maligno, moje dijete mi je spasilo život‘

Daria Lorenci Flatz i njen mentor Ivan Jarnec bili su prvi plesni par u večerašnjoj emisiji Plesa sa zvijezdama. U uvodu se glumica prisjetila teških situacija iz prošlosti, budući da je tijekom rata izbjegla iz rodnog Sarajeva – piše Jutarnji list.

“Jako volim živjeti. U mom životu je bilo stvarno par teških izazova. Prvi mi je bio kad sam tu došla sama sa 16 godina bez roditelja, u Zagreb iz ratnog Sarajeva. Prvo prolaziš taj jedan užasno težak proces, nosiš se s tim da se tvoj život više nikad neće vratiti. Druga situacija je rođenje mojih dečkiju koji su rođeni dva mjeseca ranije. Nema nikakvih prognoza u tim prvim danima i zapravo se ne zna hoće oni govoriti, pričati, kakve će sve biti posljedice. Kad sam rodila svoje treće dijete, imala sam jednu zdravstvenu situaciju koja je bila maligna. Ustvari mi je moje dijete spasilo život jer je ta cijela priča otkrivena na vrijeme, ali je bilo šokantno to saznati odmah po rođenju djeteta”, otkrila je glumica na rubu suza.

Daria ima 14-godišnje blizance Frana i Maka te šestogodišnjeg Tina.

Žiri ju je nakon nastupa pohvalio da je opuštenija.

“U pokret si pretvorila jednu važnu životnu lekciju – kad je najteže, moramo u sebi naći svjetlost i boriti se”, rekla joj je Franka Ćorluka.