Raskomadala ga je nakon seksa i stavila u lonac da ga mama nađe. Sad se tukla u sudnici

Raskomadala ga je nakon seksa i stavila u lonac da ga mama nađe. Sad se tukla u sudnici

U Wisconsinu se čeka početak suđenja djevojci (25) koja je osumnjičena da je ubila svog dečka i raskomadala ga. U sudnici je napala i svog odvjetnika kad je zatražio odgodu početka suđenja

Taylor Schabusiness (25) optužena je da je pod utjecajem droga ubila svog dečka i zatim mu odrubila glavu, a u sudnici je napala i vlastitog odvjetnika, javlja NY Post

Naime, njezin odvjetnik Quinn Jolly predložio je na saslušanju da suđenje započne dva mjeseca kasnije. Sudac je prihvatio taj prijedlog, nakon čega je Taylor nasrnula na svog odvjetnika i udarila ga u glavu. Zaštitar ju je zatim oborio na pod, no tek nakon nekoliko minuta i uz pomoć još dvojice zaštitara se Taylor napokon umirila. 

Jolly je zatražio odgodu suđenja jer smatra kako njegova klijentica nije u stanju pratiti suđenje. Ona je osumnjičena za strašno ubojstvo svog dečka Shada Thyriona (25) tijekom seksa, nakon čega je nastavila spolni odnos i raskomadala ga. 

Tužitelji tvrde da je zatim njegovu odrubljenu glavu i penis stavila u kantu, a ostale dijelove tijela u lonac i ostavila ih da ih pronađe njegova majka.

Taylor je poručila da se ne osjeća krivom, no kako javlja NY Post, navodno je policiji nakon strašng čina rekla: “Sretno s pronalaskom svih organa”. Rekla je i kako su ona i Shad konzumirali metamfetamin te tvrdila kako ga nije namjeravala ubiti. 

Njezin odvjetnik tvrdi kako Taylor pati od bipolarnog poremećaja i da ide na terapije već godinama. , prenose 24sata