VIDEO Opći kaos u Beogradskoj Skupštini, došlo je do tuče za vrijeme Vučićevog govora …

VIDEO Opći kaos u Beogradskoj Skupštini, došlo je do tuče za vrijeme Vučićevog govora …

Opšti kaos je izbio u Narodnoj skupštini, budući da je u jednom trenutku, tokom govora predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, došlo do gužve u sali i tuče.

Do kaosa je došlo kada su se najprijee verbalno, a onda i fizički sukobili poslanici vlasti i opozicije ispred stola za kojim je bio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pale su teške riječi, pa su se tokom govora Vučića čuli povici “Izdaja, izdaja”. U tim trenucima je predsjednik Srbije i SNS izgubio živce, povisio je ton, ali je djelovalo da će se na tome sve završiti.

Međutim, sukob je eskalirao kada su poslanici opozicije krenuli da reklamiraju povredu poslovnika i sa istim su krenuli do stola predsjedavajućeg. I tada je došlo do tuče!

Napomenimo i to, atmosfera je uzavrela tokom govora Vučića, koji je odgovarao lideru Dveri Bošku Obradoviću, kada su se začuli povici “izdaja, izdaja”.

– Možete da zamislite kako je uljudno ponašanje ovo navijanje sa poslovnikom. Vi ste Kosovo dali, a mi ga branimo. Lažovi jedni. Pošto ste već predali Kosovo i Metohiju, ja ću da objasnim kako ćemo da izlječimo Kosovo i Metohiju. Narod treba da vidi ovo vaše huligansko ponašanje… Više puta ste počinili najveću izjavu i pri tome ostajete – rekao je Vučić., prenosi direktno.rs