“Kako se riješiti tijela žene od 52 kilograma”: Istražitelji otkrili što je pretraživao muž nestale Srpkinje

“Kako se riješiti tijela žene od 52 kilograma”: Istražitelji otkrili što je pretraživao muž nestale Srpkinje

Američki mediji objavljuju jezive detalje o nestaloj Srpkinji.


Srpkinja Ana Walshe zadnji je put viđena 1. siječnja, a američki mediji bave se njezinim nestankom. Njezin suprug na internetu je pretraživao kako se riješiti tijela žene od 52 kilograma te kako raskomadati tijelo, piše CNN.

Istražitelji su sve uvjereniji da je ubijena, a došli su i do zanimljivih detalja u istrazi. Sumnjaju na supruga koji je davao kontradiktorne izjave o tome gdje je bio za vrijeme njezina nestanka. 

Anin suprug Brian uhićen je u nedjelju u njihovoj kući, i to zbog ometanja istrage.

Američki mediji javljaju da je prilikom pretrage kuće u kojoj je Ana Walshe živjela sa suprugom Brianom i njihovih troje djece pronađen nož, kao i tragovi krvi. Također, dan nakon što je Ana nestala Brian Walshe je u trgovini kupio opremu za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara. Određena mu je jamčevina u iznosu od 500.000 dolara.

Anina majka: “Ništa loše nisam primijetila”

Milanka Ljubičić, majka nestale Srpkinje, izjavila je kako ju je kći pozvala da dođe k njoj 25. prosinca, a da ona nije otišla i da joj je sada neopisivo žao, javlja Blic. 

“Molila me je da dođem 25. prosinca, a ja se nisam mogla spremiti tako brzo. Teško mi je što to nisam napravila. U 16 mjeseci više sam puta bila kod njih, ništa loše nisam primijetila. Oni su uvijek bili raspoloženi i nasmijani. Ja ništa loše nisam primijetila”, izjavila je shrvana Anina majka.

Kaže i kako Anin suprug nije bio iskren i da ima neki čudan osjećaj.  “Samo se nadam da je živa”, izjavila je, prenosi Blic. 

Nakon što je policija našla krvavi nož i mobitel, rekla je za Kurir da ne može vjerovati da bi Brian naudio njenoj kćeri.

“I dalje vjerujem i nadam se da joj Brian nije naudio, jer oni su imali dobar odnos, a imaju i djecu”, rekla je i dodala da ju je kćer posljednji put zvala tri sata prije nestanka da joj čestita Novu godinu.

“Tada ništa nije slutilo na nevolju. Jedino mi je čudno bilo što me je oko 20. prosinca pozvala i rekla mi da odmah dođem u Ameriku, ali ja sam bolesna imam terapiju, pa sam joj rekla da ću doći u siječnju, a ona mi je odgovorila da tada ima planove s Brianom”, ispričala je Milanka.

Detektivi koji pretražuju lokalni deponiji u Peabody u Massachusettsu pronašli su nove dokaze u vezi s nestankon Beograđanke Ane Walshe.

Na snimci koju su objavili lokalni mediji vidi se kako istražiteljima u zaštitnim odijelima pomažu policajci sa psima tragačima.

Djeca u socijalnoj službi

Suprug Ane Walshe, Brian, i dalje je jedini privedeni u sklopu istrage. Ne tereti ga se za ubojstvo već za ometanje istrage. Međutim dok ne plati jamčevinu od 500.000 dolara ostat će iza rešetaka. Do tada će brigu o njihovim sinovima preuzeti socijalne službe.

Par ima troje djece, svi su dječaci. Najstariji ima šest, a najmlađi samo dvije godine. Nijedan nema srpsko državljanstvo.

“Trenutno najviše brinem za njihovu djecu. Samo razmišljam jesu li su ona sigurna”, rekao je za američke medije obiteljski prijetelj, a prenosi Pink.

On je s Anom i Brianom proslavio Novu godinu što ga čini jednom od posljednjih osoba koje su vidjele Beograđanku. Upravo on je otkrio da su socijalne službe preuzele njihovu djecu i da se trenutno brinu o njima., prenosi dnevnik.hr