Francuska policajka otključala profil na Instagramu: U tek par sati dobila je 10.000 pratitelja

Francuska policajka otključala profil na Instagramu: U tek par sati dobila je 10.000 pratitelja

Nadine Djelassi, mlada policajka koja je zasjenila privođenje zubara koji su godinama ljudima vadili zdrave zube i tako se obogatili, postala je senzacija. Prvo je zaključala Instagram, ali se ipak predomislila…

Vijest o slučaju oca i sina, zubara koji su ljudima vadili zdrave zubei stavljali proteze i tako se obogatili, pala je u drugi plan zbog francuske policajke koja je osiguravala mjesto ispred suda.

Svi pišu o njoj

Lionel Guedj (42) i Jean-Claude Carnot (71) dobili su osam i pet godina zatvora.

Kako je tužiteljstvo dokazalo, Lionel Guedj izvadio je ili tretirao gotovo 4000 zdravih zubi, a ugrađivao je 28 puta više proteza nego prosječni francuski zubar. 

Nakon što je sudac pročitao presudu, policajci su izveli oca i sina i odveli ih ravno u zatvor. Ispred suda je bila i francuska policajka o kojoj pišu britanski Daily Star i Daily Mail, američki New York Post, australski news.com…

Radi se o mladoj policajki Nadine Djelassi, koja je zbog ogromne navale morala zaključati svoj Instagram profil. No mlada Nadine, koja radi u policijskoj postaji u Marseilleu, ipak je odlučila otključati profil.

I to joj je u nekoliko sati donijelo čak 10.000 novih pratitelja., prenose 24sata

FOTO: TWITTER/INSTAGRAM