Strava u mariborskom parku: Sjekirom i nožem unakazio djevojku, odsjekao joj palac…

Strava u mariborskom parku: Sjekirom i nožem unakazio djevojku, odsjekao joj palac…

U gradskom parku u Mariboru u nedjelju navečer ležala je 20-godišnjakinja koja je bila teško krvava. Istražitelji sumnjaju da se s djevojkom posvađao 22-godišnjak koji ju je napao oštrim predmetom, navodno nožem.

Dvadesetogodišnjakinja je prevezena u Sveučilišni klinički centar gdje je u kritičnom stanju. Policija je u trag osumnjičenom 22-godišnjaku ušla pregledom mjesta događaja.

Mariborski policajci priopćili su da je osumnjičeni 22-godišnjak, najvjerojatnije zbog međusobnih nesuglasica, oštrim predmetom ozlijedio 20-godišnju oštećenicu i nanio joj teške ozljede. Policija je unesrećenoj pružila prvu pomoć na licu mjesta, a zatim su je hitna medicinska pomoć odvezla u UKC Maribor gdje joj se pruža pomoć.

Muškarac je ženu navodno fizički maltretirao, napao je sjekirom i nožem, odrezao joj palac i unakazio joj lice do neprepoznatljivosti.

Navodno ju je porezao po uhu i nekoliko puta ubo u predjelu trbuha, prenosi Večer.

Lakše je ozlijeđen i osumnjičenik koji je prvo otišao s mjesta događaja, a kasnije se vratio po ruksak koji je zaboravio u parku. Tamo ga je policija potom i uhitila. Ujutro je priznao djelo, pišu u spomenutom mediju.

Očevidom terena policija je ušla u trag osumnjičenom 22-godišnjaku te mu je privedena. Protiv njega je određeno policijsko zadržavanje, prenose 24ur.