Vučić se malo napio na sajmu vina, savjetnica ga pokušavala odvojiti od čaše, on je ponižavao

Vučić se malo napio na sajmu vina, savjetnica ga pokušavala odvojiti od čaše, on je ponižavao

Vučić je bio domaćin međunarodnog sajma Vinska vizija Otvorenog Balkana

U Beogradu je održan međunarodni sajam Vinska vizija Otvorenog Balkana, na kojem je domaćin liderima Albanije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore bio srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić. Kako javlja Nova.rs, Vučić je ulogu domaćina vinskog sajma možda i preozbiljno shvatio jer nije krio koliko i sam voli vino.

Tako su, piše portal, gledatelji na pojedinim televizijama mogli dulje od sat vremena gledati Vučićevo obilaženje štandova i degustiranje, a predsjednik se i sam pohvalio da može “mnogo popiti”.

„Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu“, hvalio tako se predsjednik Srbije u televizijskom prijenosu.

Savjetnica mu pokušala uzeti čašu

Vučićeva savjetnica za medije u jednom je trenutku, izgleda, zaključila da je dobro raspoloženi predsjednik previše popio pa mu je pokušala uzeti čašu iz ruke. “Samo da ja probam”, kazala je, uzela gutljaj i krenula čašu vraćati na najbliži štand. Međutim, Vučić je čašu uzeo natrag, rekavši da se “ona boji da je popio previše”. Na to mu je savjetnica Suzana Vasiljević odgovorila da se ne boji nego da ih “albanski premijer čeka”…. , prenosi TELEGRAM

Na snimkama koje kruže društvenim mrežama vidi se da je na sajmu bio i tenisač Novak Đoković, ali i predsjednikov sin Danilo Vučić. On je bio za jednim od sajamskih štandova. “Sine što si se ulijenio, što ne pomažeš. Posluži vino, sine. On radi u toj vinoteci, to je dobra vinoteka”, kazao Vučić kada je došao do njegova štanda. “Zna dobro sipati”, komentirao je još.